Kazanç Tablosu: Türkiye İndirmelerine 15 euro veriyor. (1000 İndirme)
Ayrıca Hesabınızda 10.000 (Her İndirme 1 Puan Yani Dosyalarınız 10.000 Kere İndirildiğinde) 1 aylık bedava premium alıyorsunuz.
Yani hem para kazanıyorsunuz hem de bedava premium hesap kazanıyorsunuz.
Ben Ne Kadar Kazanıyorum :D
Arkadaşlar Her Gün Ortalama Kazancım 3 euro. Dosyamı Günde 300 Kişi İndiriyor. Bu Kadar Kazanıyorum, Siz Daha Çok Kazanabilirsiniz.
Toplam Siteden 460,54 Euro Kazandım :) Ve Parayı Güle Güle Harcadım
Üye Olma:
1.Adım:
Hemen Üye OL.. Üyelik İçin Tıklayın
2. Adım:
Paypal'a Üye Olun. Kazandığınız Paralar Paypal Hesabınıza Yatacak. Paypaldan Banka Hesabına Çekebilirsiniz.
https://www.paypal.com/tr/cgi-bin/webscr?cmd=_registration-run
3. Adım:
İlk Üye Olduğumuz Siteye Üye Girişi Yapıyoruz.
- Server Dosyamızı Yüklüyoruz. Dikkat Dosyanın En Az 3mb olması gerekir yoksa para kazanamassınız 3mb değilse mp3 yada resim falan atıp boyutunu yükseltebilirsiniz.
4. Adım:
Dosya Linkimizi Sitemize Koyuyoruz. :D
Ödemelerimi Nasıl Alabilirim:
Hesabınızda 20 euro biriktiğinde "Pay out your credit" Gibi Bir Link Oluşacak. Ona Tıklayıp Paypal Adresini (Paypala üye olduğunuz e mail adresini) Yazacaksınız. Ödemenin Gelmesi 1 haftayı bulabilir.
Yeni Ödemem Geldi: 13 Ocak 2011 :D
Kafanıza Takılan Birşey OLursa Çekinemyin Sorun Yardımcı Olmaya Çalışırım.
Hepinize Bol Kazançlar.
Ayrıca Hesabınızda 10.000 (Her İndirme 1 Puan Yani Dosyalarınız 10.000 Kere İndirildiğinde) 1 aylık bedava premium alıyorsunuz.
Yani hem para kazanıyorsunuz hem de bedava premium hesap kazanıyorsunuz.
Ben Ne Kadar Kazanıyorum :D
Arkadaşlar Her Gün Ortalama Kazancım 3 euro. Dosyamı Günde 300 Kişi İndiriyor. Bu Kadar Kazanıyorum, Siz Daha Çok Kazanabilirsiniz.
Toplam Siteden 460,54 Euro Kazandım :) Ve Parayı Güle Güle Harcadım
Üye Olma:
1.Adım:
Hemen Üye OL.. Üyelik İçin Tıklayın
2. Adım:
Paypal'a Üye Olun. Kazandığınız Paralar Paypal Hesabınıza Yatacak. Paypaldan Banka Hesabına Çekebilirsiniz.
https://www.paypal.com/tr/cgi-bin/webscr?cmd=_registration-run
3. Adım:
İlk Üye Olduğumuz Siteye Üye Girişi Yapıyoruz.
- Server Dosyamızı Yüklüyoruz. Dikkat Dosyanın En Az 3mb olması gerekir yoksa para kazanamassınız 3mb değilse mp3 yada resim falan atıp boyutunu yükseltebilirsiniz.
4. Adım:
Dosya Linkimizi Sitemize Koyuyoruz. :D
Ödemelerimi Nasıl Alabilirim:
Hesabınızda 20 euro biriktiğinde "Pay out your credit" Gibi Bir Link Oluşacak. Ona Tıklayıp Paypal Adresini (Paypala üye olduğunuz e mail adresini) Yazacaksınız. Ödemenin Gelmesi 1 haftayı bulabilir.
Yeni Ödemem Geldi: 13 Ocak 2011 :D
Kafanıza Takılan Birşey OLursa Çekinemyin Sorun Yardımcı Olmaya Çalışırım.
Hepinize Bol Kazançlar.