pvp serverler,pvp server,pvp serverlar,private serverlar,private serverler,private server,metin2

Sizleri Neler Bekliyor ?
-Foruma Üye Olarak Yeni Arkadaşlıklar Edineceksiniz.
-İnternette Zaman Geçirecek Bir Alanınız Olucak Ve Eğleneceksiniz.
-PvP Server Tutkunuysanız Pvp Serverlerde Yenilikleri Takip Ediceksiniz.
-Yeni Açılan Serverleri Anında Bulacaksınız .
-Gmlik Adaylığı Koyacaksınız.Serverinizi Tanıtacaksınız.
-Pvp Serverler Hakkında Herşey Bu Forumda Olucak.
-ÜYE OLURSANIZ FORUMDAKİ REKLAMLAR GÖZÜKMEZ
Bunlardan Yararlanmak İçin Sizden Tek İsteyimiz Üye Olmanız Yada Giriş Yapmanız.

Paypal la reklam tıklayarak para kazanın..... 30us3s8
Lütfen Foruma FİREFOX İle Giriniz !

Join the forum, it's quick and easy

pvp serverler,pvp server,pvp serverlar,private serverlar,private serverler,private server,metin2

Sizleri Neler Bekliyor ?
-Foruma Üye Olarak Yeni Arkadaşlıklar Edineceksiniz.
-İnternette Zaman Geçirecek Bir Alanınız Olucak Ve Eğleneceksiniz.
-PvP Server Tutkunuysanız Pvp Serverlerde Yenilikleri Takip Ediceksiniz.
-Yeni Açılan Serverleri Anında Bulacaksınız .
-Gmlik Adaylığı Koyacaksınız.Serverinizi Tanıtacaksınız.
-Pvp Serverler Hakkında Herşey Bu Forumda Olucak.
-ÜYE OLURSANIZ FORUMDAKİ REKLAMLAR GÖZÜKMEZ
Bunlardan Yararlanmak İçin Sizden Tek İsteyimiz Üye Olmanız Yada Giriş Yapmanız.

Paypal la reklam tıklayarak para kazanın..... 30us3s8
Lütfen Foruma FİREFOX İle Giriniz !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

pvp serverler,pvp server,pvp serverlar,private serverlar,private serverler,private server,metin pvp server

pvpserverler.forumclan.com  Üye sayımız +105.000 / Aramıza Hoşgeldiniz !

Paypal la reklam tıklayarak para kazanın.....

waron90
    waron90
    Yeni Üye

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 20
    <b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/05/10
    Priest
    Eski Oyuncu
    GS

Paypal la reklam tıklayarak para kazanın..... Empty Paypal la reklam tıklayarak para kazanın.....

Mesaj tarafından waron90 Perş. Haz. 23, 2011 1:42 pm

Öncellikle arkadaşlar bunu konuyu neden açtığımı anlatıyım..
    Elbette herkez oyunlarda premium alırken sıkıntı çekiodur maddi bakımdan ve bende çektim.Çok uzun zaman boyunca çok sitelere girip çıktım hiç birisine güvenmedim ama bu siteler %100 güvenilip olup günde sadece size en az 10$ kazanabilirsiniz bunuda paypalı aktarıp istediğiniz oyunda kullanabilirsiniz.

Benim şuan paypalımda 47,01$ lık bakiyem var ve hepsini bu sitelerden yaptım arkadaşlar elbette güvenmeyen olabilir ama onlarada tek şunu diyeceğim güvenmezseniz kendiniz ne kazanır nede kaybedersiniz.
    http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=waron90
    http://bux.to/?r=waron90
    http://www.ADmimsy.com?R=waron90

Bu linklerden girin login den kayıt olun arkadaşlar.İster inanın ister inanmayın bu sitelerden ben günde 12$ kazanıyorum.Bu sitelere üye olup arkadaslarınıza tavsiye edersiniz sizde en az günde 10$ kazanabilirsiniz.
    Girin bakın bir şey kaybetmezsiniz ama çok şey kazanırsınız.
    (Elbette arkadaşlar bu sitelere kayıt olurken paypal hesabı istemekde.
    aypalı ücretsiz kayıt olabilirsiniz www.paypal.com bu siteye üye olup buraya yazdıgınız e-mail ile sitelere kayıt olabilirsiniz.)
    Arkadaşlar inanmayanlar olacaktır biliyorum onun için bana göre garanti vermek için msn adresimi ve facebook dan ulaşabilir istedigiğiniz soruyu sorabilirsiniz.
    Facebook da ismin: Tevfik Pakyürek
    tevfik_4516@hotmail.com msn adresim hertürlü yardımı elimden geldiğince yaparım arkadaşlar

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 12:55 pm