AÇIKTIR SONRA AÇIK DEGİL DİYİP SÖVMEYİN DENEDİM KO PANEL İSTERSENİZ IP YAPIŞTIRIN ADRESS BÖLÜMÜNE BAZI ARKLAR BİLMİYO ONDAN DEDİM
+4
yavuz339
meki
gobak1
kuraklar12
8 posters
---------fantasy ko ------------
kuraklar12- Bronze Master
- Post n°1
---------fantasy ko ------------
fantasyko.no-ip.org
AÇIKTIR SONRA AÇIK DEGİL DİYİP SÖVMEYİN DENEDİM KO PANEL İSTERSENİZ IP YAPIŞTIRIN ADRESS BÖLÜMÜNE BAZI ARKLAR BİLMİYO ONDAN DEDİM
gobak1- Bronze Master
hele sükür bi tane acık buldum senın verdıklerınden
meki- Yeni Üye
guzele benziyor güzel paylaşım saolasın
kuraklar12- Bronze Master
ÖNEMLİ DEGİL BRO
yavuz339- Yeni Üye
kapallllllllllllllllıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
bebekasker- Yeni Üye
Ya server 2 gün önce gitti acaba ne zaman gelir yaw ne güsel serverdiiiii:S
ђครคภ- Gold Master
bu da kapalı :S
bebekasker- Yeni Üye
fantasyko.no-ip.org bi acılsa güzel bi serverdi yaw bi acsalar 2gundür yok :S
HarunKaya- Yeni Üye
kapalı hani açıktı aqqq
bebekasker- Yeni Üye
- Post n°10
Geri: ---------fantasy ko ------------
offf fantasyko.no-ip.org bugünde yok yaw :S ne zaman acılacak blen varmı
bebekasker- Yeni Üye
- Post n°11
5.103.39.203 utuko zor db ve hamachili server acılmıs gelmek isteyen gelsin
yasirasas- Yeni Üye
- Post n°12
asdsadsad
bebekasker- Yeni Üye
- Post n°13
<style type="text/css">
<!--
.quote {width:350px; padding: 6px; border: solid 1px #456B8F; font: 10px helvetica, verdana, sans-serif; color: #222222; background-color: #ffffff}
.quote a {font: 13px arial, serif; color: #003399; text-decoration: underline}
.quote a:hover {color: #FF9900; }
-->
</style><div class="quote"><a href="http://www.hileciyiz.com/oyun-incelemeleri/holy-war-online-savas-oyunu-yeni.html" target="_blank">Holy War Online Savaş Oyunu (Yeni)</a><br />Oyun Hileleri - Oyun indir - Oyun Şifreleri - Oyun Yamaları - Perşembe, 13 Ağustos 2009<br /><div align="right"> <a href="http://www.hileciyiz.com" target="_blank">Oyun Hileleri - Oyun indir - Oyun Şifreleri - Oyun Yamaları</a></div></div>
<!--
.quote {width:350px; padding: 6px; border: solid 1px #456B8F; font: 10px helvetica, verdana, sans-serif; color: #222222; background-color: #ffffff}
.quote a {font: 13px arial, serif; color: #003399; text-decoration: underline}
.quote a:hover {color: #FF9900; }
-->
</style><div class="quote"><a href="http://www.hileciyiz.com/oyun-incelemeleri/holy-war-online-savas-oyunu-yeni.html" target="_blank">Holy War Online Savaş Oyunu (Yeni)</a><br />Oyun Hileleri - Oyun indir - Oyun Şifreleri - Oyun Yamaları - Perşembe, 13 Ağustos 2009<br /><div align="right"> <a href="http://www.hileciyiz.com" target="_blank">Oyun Hileleri - Oyun indir - Oyun Şifreleri - Oyun Yamaları</a></div></div>
bebekasker- Yeni Üye
- Post n°14
sakamafakakaka
bebekasker- Yeni Üye
- Post n°15
sakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakakasakamafakakaka