arkadaşlar yha ko pvp serverlara her zamanki gibi giriyordum fakat bir gün pc yi açtım gene launcher fln koda patchler yüklendi starta tıklıorum ko client açılıyor fakat bi türl id pass yeri gelmiyor hani o ko reklamları gelio yha ora da gelmio kum saati öle dönüyor fakat oyunda bi açılma fln yoq hep siya ekran öle duruo çıldırcam bi konuya el atın oyunu sildim yükledim gene de etki etmedi rica ediorum yardım plsssss
3 posters
rica ediyorum yardım edin modlar admin pls yardım
valahamma- Yeni Üye
MayoneZ- Gold Master
Clientin bozulmuş olabilir Başka client yükle derim ben
MayonnaisE- Gold Master
Aynen mayonez haklı öle yaparsan düzelir
» Rica ediyorum konuları kontral edin çoğu ıp kapalı yardım edin!!!
» Başvuruyıorum...Admın bakmanın rica edıyorum
» EVET BEYLER EDİT OLAN SWLERİ YAZMAYA DEWAM EDIYORUM 178.63.201.205 BU SWDE HİLE EDİT WARDIR ADMIN ARKADASINLARIAN YARDIM EDİYOO
» aRkadaşlar size süper bir vps tanıtcam EDitten sıkılanlar kasmak isteyenler tam bir vs lik sw girmenizi rica ediyorum
» Beyler bana çalışan Homeko v1 ip verebicek warmı (Ama çalışan olsun gelip buraya ip sallamyın lütfen özzelikle rica ediyorum)15 kişi gelcez
» Başvuruyıorum...Admın bakmanın rica edıyorum
» EVET BEYLER EDİT OLAN SWLERİ YAZMAYA DEWAM EDIYORUM 178.63.201.205 BU SWDE HİLE EDİT WARDIR ADMIN ARKADASINLARIAN YARDIM EDİYOO
» aRkadaşlar size süper bir vps tanıtcam EDitten sıkılanlar kasmak isteyenler tam bir vs lik sw girmenizi rica ediyorum
» Beyler bana çalışan Homeko v1 ip verebicek warmı (Ama çalışan olsun gelip buraya ip sallamyın lütfen özzelikle rica ediyorum)15 kişi gelcez