Counter Strike Online Kurulum Sxe injected kurulumu sxe injected anti hile indir sxe anticheat counter strike 1.5 sxe sxe wall hack sxe injected cs sxe injected client sxe injected fix cs 1.5 sxe Counter Strike online kurulum cs kurulum cs 1.6 kurulum
ADIM 1:
Ilk önce alttaki linkten sXe clientini indiriyorsunuz.
ADIM 2:
Winrar kurulu oldugunu varsayarak clientin rardan çikarilmis ve kurulum asamasina geçiyorum.
Ekrana gelen ilk görüntü lisans sözlesmesidir.Buna "I Agree" diyerek bi sonraki adima geçiyoruz.
ADIM 3:
Burda sXe`yi "Browse" tiklayarak istediginiz bir yere kurabilirsiniz.Degistirmeden "Install" tiklamanizi öneririm.
ADIM 4:
Yükleme bari dolduktan sonra "Close"a tiklayarak yüklemeyi bitiriniz.
ADIM 5:
Masaüstüne sXe`nin kısayol simgesi geliyor.
ADIM 6:
sXe`ye çift tıklayarak açıyoruz.Dil seçeneğinden Turkce`yi seçiniz.
ADIM 7:
İlk sXe yi açtığınızda ve daha sonra oyunu açtığınızda görüceksiniz sXe sistem bara inecektir.
ADIM 1:
Ilk önce alttaki linkten sXe clientini indiriyorsunuz.
ADIM 2:
Winrar kurulu oldugunu varsayarak clientin rardan çikarilmis ve kurulum asamasina geçiyorum.
Ekrana gelen ilk görüntü lisans sözlesmesidir.Buna "I Agree" diyerek bi sonraki adima geçiyoruz.
ADIM 3:
Burda sXe`yi "Browse" tiklayarak istediginiz bir yere kurabilirsiniz.Degistirmeden "Install" tiklamanizi öneririm.
ADIM 4:
Yükleme bari dolduktan sonra "Close"a tiklayarak yüklemeyi bitiriniz.
ADIM 5:
Masaüstüne sXe`nin kısayol simgesi geliyor.
ADIM 6:
sXe`ye çift tıklayarak açıyoruz.Dil seçeneğinden Turkce`yi seçiniz.
ADIM 7:
İlk sXe yi açtığınızda ve daha sonra oyunu açtığınızda görüceksiniz sXe sistem bara inecektir.