89.207.135.16 IP li pvp arkadaşım giriyor ben giremiyorum bende şu şekil hata geliyor PBACS kullanılamıyor gibi bir şey bunun çözümü ne olabilir format bile attım ama yok ..
PBACS hatası
» launchera tıklıyınca X hatası ve BOXFILE CORRUPTED hatası lütfen bir çözüm bulun :S
» launchera tıklıyınca X hatası ve BOXFILE CORRUPTED hatası
» Arkadaslar launcher a tıklıyınca X hatası alıyorum birde Knight Empire den girince BOXFILE CORRUPTED hatası alıyorum şimdiden tşkkürler ...
» arkadaslar launcher a tıklıyınca X hatası alıyorum birde Knight Empire den girince BOXFILE CORRUPTED hatası alıyorum şimdiden tşkkürler ...
» arkadaslar launcher a tıklıyınca X hatası alıyorum birde Knight Empire den girince BOXFILE CORRUPTED hatası alıyorum şimdiden tşkkürler ...
» launchera tıklıyınca X hatası ve BOXFILE CORRUPTED hatası
» Arkadaslar launcher a tıklıyınca X hatası alıyorum birde Knight Empire den girince BOXFILE CORRUPTED hatası alıyorum şimdiden tşkkürler ...