Arkadaslar bilindigi uzere www.lordmt2.com Cogu kısnıın oynadıgı Mt2 Oyunudur Ve Bende oynuyorum ve Carimi Satmaya Karar Verdim Edd Karakterimizin Ozellikleri:
Id:Magic0fsyLe
Lvl:1-den Basladip lvl kasmak zor dur 127 Yaptik
Irk:Red Sariydi Degisti Sarilar Cok kotu cocuklar oynuyor :S cekemedim
Edid: Edid HortLak Ve Sura Celigi Ve edid Ve 25 Efsunlu Takılar Bunlar ozel takılardir sımdıki oynuyan userlerımız 25 efsun baamaz bilirler Edd Rahat Bi kısıyle ws atmak ısterseniz 30k Atarsiniz Tek skıl eger ezık Kure atmak ısterseniz 70-90k Arasi yemektedir Edd Carimiza Tek edıd kalkan kalmıstır dıerlerı Gerek yoktur edıd Benzer hepsı Tıpa tıp Edd Tesekur Ederiz
Carimizi Satis Fiyati 100 TL Acilmistir PazarLik Fiyati Olma imkani Vardir!!!
İletisim:umuturhan@hotmail.com 2:Bycizigiyiasanumut@hotmail.com :)
Edd okadar Para vermem dersiniz ama Gercekten Deger Edidlere 200 TL verdim Ben size 100 Koydum Tesekr ederiz Cok Emek verdik Ve GuzeL lonca Savas Ve Ws yapabilme imkaniniz koy basmak Vardir toplu Boss Kesmek Vardir By:umut
Id:Magic0fsyLe
Lvl:1-den Basladip lvl kasmak zor dur 127 Yaptik
Irk:Red Sariydi Degisti Sarilar Cok kotu cocuklar oynuyor :S cekemedim
Edid: Edid HortLak Ve Sura Celigi Ve edid Ve 25 Efsunlu Takılar Bunlar ozel takılardir sımdıki oynuyan userlerımız 25 efsun baamaz bilirler Edd Rahat Bi kısıyle ws atmak ısterseniz 30k Atarsiniz Tek skıl eger ezık Kure atmak ısterseniz 70-90k Arasi yemektedir Edd Carimiza Tek edıd kalkan kalmıstır dıerlerı Gerek yoktur edıd Benzer hepsı Tıpa tıp Edd Tesekur Ederiz
Carimizi Satis Fiyati 100 TL Acilmistir PazarLik Fiyati Olma imkani Vardir!!!
İletisim:umuturhan@hotmail.com 2:Bycizigiyiasanumut@hotmail.com :)
Edd okadar Para vermem dersiniz ama Gercekten Deger Edidlere 200 TL verdim Ben size 100 Koydum Tesekr ederiz Cok Emek verdik Ve GuzeL lonca Savas Ve Ws yapabilme imkaniniz koy basmak Vardir toplu Boss Kesmek Vardir By:umut