dediğim gibi malezya yapım 100% acık kapanması demeyin cünkü dünya üzerinde oynanıyor server onun için kapanmaz adamlar emek harcıyor cünkü exp kolay maradonda jünyır boslar var ordan exp kasana kadar item kasabilirsiniz heliyos ib-in-roc-rom- vs itemler cıkıo
gelelelim bilgilere 200 uzer her zaman var world dnya serveri cünkü
son lwl 72 bütün joplar eşit
IP:playko4u.com
1-25 maradon
25-50 lüfer
50-60 apost
60 dan sonra eslant ve cz de ewil wizart var orda lwl kasarsınız ewler czde arkada apostların orda + borodan hb darkvane dol vs cıkıyor shade mare den güzel itemler cıkıyor ben userim herhangi bilgim yetkim yok ama yardın isterseniz carın adı D4RKW4RR10R HERKESİ BEKLERİ
NOT: SW KAPANMAZ GÜVENİLİR ÖYLE PVP SERVER LERDE ZAMAN HARCAMAYIN ÖZEL CLİENT HACKSHELD KORUMASI 100% HİLE OLARAK İNTERNEETEN BİŞİ ACARSANIZ OYUNDA DC VE UYARI YERSİNİZ HERKESİ BEKLERİM
KARUS HUMAN FARKETMEZ BEN HUMANIM
gelelelim bilgilere 200 uzer her zaman var world dnya serveri cünkü
son lwl 72 bütün joplar eşit
IP:playko4u.com
1-25 maradon
25-50 lüfer
50-60 apost
60 dan sonra eslant ve cz de ewil wizart var orda lwl kasarsınız ewler czde arkada apostların orda + borodan hb darkvane dol vs cıkıyor shade mare den güzel itemler cıkıyor ben userim herhangi bilgim yetkim yok ama yardın isterseniz carın adı D4RKW4RR10R HERKESİ BEKLERİ
NOT: SW KAPANMAZ GÜVENİLİR ÖYLE PVP SERVER LERDE ZAMAN HARCAMAYIN ÖZEL CLİENT HACKSHELD KORUMASI 100% HİLE OLARAK İNTERNEETEN BİŞİ ACARSANIZ OYUNDA DC VE UYARI YERSİNİZ HERKESİ BEKLERİM
KARUS HUMAN FARKETMEZ BEN HUMANIM