Merhabalar Arkdaşlar Son Zamanlarda Hitskin'in sitesinde çökmeler meydana geldi bizzat kendi sitem buna maruz kaldı bildiğiniz üzere en iyi server tanıtımı yapan iki site var online kişilerinden biri ko-..... ( isim vermek istemiyorum ) birde pvpserverler.forumclan.com'dur sitenizde birçok grafik eksikleri bulunmaktadır. Şu anda admin arkdaşımızı server sitemizin eng)( verisoyunu grafik sunumları kullanmakta.... Benim önerim admin arkadaşa vereceğim "Yeni Konu" Cevapla" Alıntı " Arka Plan resimleri gibi kodları ona sunmak ve sitemizin görünüşünü daha kalitli ve sadece pvpserverler.forumclan.com'un sahip olacağı bir kod tasarlamak istiyorum admin arkadaşımız konuma bakarsa anlıyacaktır. Sadece admin arkadaşımız değil diğer mod ve tasarımcılarda ilgilenirse güzel olur!
2. Konu olarak,,
YF konularına göre hitskin baya olarak uzak kalacak sitenin şuanda tadilatı 2012 kadar sürecek bu süre zatfı sitemiz hitskin'in tema ve kodlarını ( CSS , HTLM ) kullanamayacaktır.
ADMİN ARKADAŞIM SİTEDE ŞU ANLIK YENİYİM EYER YANLIŞ BİR KONU AÇTIYSAM AF OLA HAYIRLI GÜNLER..
2. Konu olarak,,
YF konularına göre hitskin baya olarak uzak kalacak sitenin şuanda tadilatı 2012 kadar sürecek bu süre zatfı sitemiz hitskin'in tema ve kodlarını ( CSS , HTLM ) kullanamayacaktır.
ADMİN ARKADAŞIM SİTEDE ŞU ANLIK YENİYİM EYER YANLIŞ BİR KONU AÇTIYSAM AF OLA HAYIRLI GÜNLER..