İkariam Hilesi yüzde yüz çalışıyor başka bir oyuncuya msj atarken o hileyi yazdığınız anda 90,000 altın gelio ilk ben yaptım ama çok zor oldu!!!
ikariam...şu sıralar adına çok rastladığımız bir kelime.
HTML-Kodu:
www.ikariam.net
Bir online oyun olan ikariam oyuna yeni başlayanları hemen sarıveriyor.Fakat oyunun güzelliği yanında oyuncuların sabır göstermesi de gerekiyor.
????: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu /online-oyunlar/428720-ikariam-hileleri.html
bildiğim bir kaç ikariam şifresini sizlerle paylaşmak istedim.Başka bilen arkadaşlar varsa yorum kısmında yazabilirler
oyun hileleri:
oyundayken şunu yazın
ikariam(littirent)of : altin/90000 (altın için)
arkadaşlar oyundayken derken başka bir oyuncuya msj atarken msj bölümüne yazın en az 15 saat içinde 90,000 altın gelecektir...
ip ucu olarak ta mozilla firefox u indiriyorsunuz sonra 4 tane sayfa açıyosunuz hepsiyle aynı üyeliğe giriyosunuz arştırmaya geliyorsunuz değiştir diyorsunuz sonra hepsine (yan, her sayfada) farklı birini şeçiyorsun böylece hepsini buluyor
şimdilik bildiğim bu kadar devam edecektir...
bu hileyi yapmak için gerçektende çok çalıştım emeğe saygı +rep...
ilk defa Dehset Hacker'dan
Rep vermeyi unutmayınız
ikariam...şu sıralar adına çok rastladığımız bir kelime.
HTML-Kodu:
www.ikariam.net
Bir online oyun olan ikariam oyuna yeni başlayanları hemen sarıveriyor.Fakat oyunun güzelliği yanında oyuncuların sabır göstermesi de gerekiyor.
????: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu /online-oyunlar/428720-ikariam-hileleri.html
bildiğim bir kaç ikariam şifresini sizlerle paylaşmak istedim.Başka bilen arkadaşlar varsa yorum kısmında yazabilirler
oyun hileleri:
oyundayken şunu yazın
ikariam(littirent)of : altin/90000 (altın için)
arkadaşlar oyundayken derken başka bir oyuncuya msj atarken msj bölümüne yazın en az 15 saat içinde 90,000 altın gelecektir...
ip ucu olarak ta mozilla firefox u indiriyorsunuz sonra 4 tane sayfa açıyosunuz hepsiyle aynı üyeliğe giriyosunuz arştırmaya geliyorsunuz değiştir diyorsunuz sonra hepsine (yan, her sayfada) farklı birini şeçiyorsun böylece hepsini buluyor
şimdilik bildiğim bu kadar devam edecektir...
bu hileyi yapmak için gerçektende çok çalıştım emeğe saygı +rep...
ilk defa Dehset Hacker'dan
Rep vermeyi unutmayınız