capak10 demiş ki:Kardesim doğru ip ver vermiyceksen Lioner pm atcam modluktan düşürsün seni
ko222 demiş ki:Dostum verdigin ip yanlis nedn milleti oyaliyosun ??
http://pvpserverler.forumclan.com/msg.forum?folder=inbox&mode=read&p=100781
"Bu şahısların yazdığı mesajlar ve daha başka sayamadığım bir sürü mesajları daha önce dile getirmiştim...Fakat bu mesajların haddi hesabı kalmadı artık.Ben server paylaşıyorum.Belli bir zaman sonra kapatıyorlarmış yöneticileri tarafından.Bu benim suçummu illa serveri ben mi ayakta tutayım...Sanki bütün yayınladığım serverleri ben yönetiyormuşum gibi bana tepki gösteriyorlar...Daha önceden belirttiğim bu şikayet "hallederis" ifadesiyle geçiştirilmişti...
Gereğin yapılmasını birkez daha istiyorum....
N:Bu sitede az çok olsada vakit geçirdim ve kendimce bişeyler katmak istedim.Yeni şeyler paylaştım ama yinede huzur bulamadım.Herkes d.mod olduğum için havalı olduğumu düşünüyorlar ama ben öyle değilim.Ama modlara böyle bir şikayet edemiyorlar çünkü banlanma korkusu oldukları için...
Yaklaşık 1 aydır giremiyorum... Ve de paylaşmıyorum.Bu sorun çözülene kadar da paylaşmayacağım... Gerekirse görevimden çekilmeye razıyım.Eger çekilirsem sevinecek şahıslar olacaktır bundanda eminim....
Herkese iyi forumlar...! Sizi tanıdığım için mutluyum