merhaba arkadaslar baslikta oldugu gibi uzun ömürlü 7/24 acik..edit olmayan..hile vs kullanilmayan server kurmak niyetindeyim..meslegim webmaster oldugundan dolayi rahatlikca kurabılecegımı dusunuyorum..Bana 0 dan tam anlamiyla ( en son patch..kac oldugunu bilmiyorum uzun zamandır oynadım) server kurmayı anlatacak birini veya birilerini ariyorum..videolu olsun veya resimli veya anlatarakta olur hic fark etmez..ama 0 dan baslayip en ince ayrintisina kadar ögrenmem lazim( tasarımları veya kodlama gerekirse kendim yapmaya calisirim)..iletişim icin özel mesaj atarsaniz cok sevinirim..Son olarak sunu soyliyim her karakter iş görecek..playerligin ön planda oldugu bir server olucak..arkadas torpili falan filan hic bir sekilde olmiyacak(edit veya farkli item vs..).host domain sorunu yok.(kendim satiyorum host domain vs)..Bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.
Uzun Ömürlü Pvp Server Kurmak İstiyorum
badey- Bronze Master
badey- Bronze Master
upppppppp
» Uzun Ömürlü Pvp Server Kurmak İstiyorum
» Server Kurmak Resimli Anlatım İstiyorum.
» Server Kurmak istiyorum ResimLi oLarak birisinin anLatması mümkünmü aceba
» S.a Arkadaşlar sitenizde yeniyim ve server kurmak istiyorum ( ilk olacak) biraz yardımlarınız gerekiyor.
» uzun omurlu mage serverrr kossss dragonu kap demın acıldı uzun omurlu
» Server Kurmak Resimli Anlatım İstiyorum.
» Server Kurmak istiyorum ResimLi oLarak birisinin anLatması mümkünmü aceba
» S.a Arkadaşlar sitenizde yeniyim ve server kurmak istiyorum ( ilk olacak) biraz yardımlarınız gerekiyor.
» uzun omurlu mage serverrr kossss dragonu kap demın acıldı uzun omurlu