Konunun ilk mesajı :
~Oto üyeLik
~Char Açıldığı Gibi Üzerinde İtemli [Shelli +8 İtem (Krowaz İtemleri Dahil) +3 Takı] 83 Level Statlar Verili Skiller ve Master Açık Doğuyor.SS'lerde Görüceksiniz~
~Savaşlar %100 Sorunsuzdur.
~Admin,GameMaster,GM ve Küfürlü Nickli Char Açılmıyor.[Admin veya GameMaster İsminde Char Acmak İçin Karakter Editörü Kullanıp NCS Atabilirsiniz.]~
~Guard Towerlar Kesinlikle Sorunsuzdur.~
~Np Symboller Sorunsuzdur.[50 Kareli 50 Karesiz Olmak Üzere 100 Adet Simge Vardır]~
~Ağırlık Derdi Yok.İstediğiniz İtemi 9999 Tane Alabilirsiniz.~
~Armor ve Weapon Enchant Scrollar Çalışmaktadır Sundriesten ÇekiLebilir.~
~Admin'lerin NP leri Relogta 1 Oluyor.~
~Not:Riote'den 35 NP,Atross'dan 70 Np Gelmektedir.~
~Noticelerin Tamamı TÜRKÇE'dir.~
~Anti-Defance İtemleri Ekli Değildir.[DD 25 vs.]~
~600/600 NP Başlangıç.[NP Bitince NP Alma NPC'si 1 NP Verir !]~
Tüm JopLar EşiT .. +8 SheLL +3 Uniq TaKı Ve Herkeze Ayni iLgi GösteriLmekte..
LisansLi Soacs İLe KorunmaKTayz
7/24 Sw'mizin 7/24 Yetkili Destegi VardıR .. OnLine Gm'Ler Ve admin
Hic Birseye DeyisiLmicek CLan pk Tadı Ve Daha FazLası
Server Teamler İcin Uygundr Nowa 13oo- 17oo Arası Wrmakda Toplu bır Teamın yaramayacagı Yer Yok Denebilir..
İP Görebilmek İçin Up'Layınız..
Server Admini Değilim Fakat Foruma Serverın Tanıtımını Ben Yaptığım İçin Size Sanırım Bi Açıklama Borcluyum.. İlk Önce Sunu Soylym 24.09.2010 Tarıhıne Kadar Pk Db ıle Bu Server Online'dı.. Vermiş Oldugum Tarihin Gece Yerısına Dogru Server Kapatıldı ve Dahada Acılmadı.. Suan Saat Gece 02.50 ve Panele Gırdıgımde Gordum ki Server Adream Db ye Donuyor..Yanıltmaca Olduğunu Düşenmeyin..
Anlayışla Karsılayacağınızı Umuyorum..
İyi Forumlar..
~Char Açıldığı Gibi Üzerinde İtemli [Shelli +8 İtem (Krowaz İtemleri Dahil) +3 Takı] 83 Level Statlar Verili Skiller ve Master Açık Doğuyor.SS'lerde Görüceksiniz~
~Savaşlar %100 Sorunsuzdur.
~Admin,GameMaster,GM ve Küfürlü Nickli Char Açılmıyor.[Admin veya GameMaster İsminde Char Acmak İçin Karakter Editörü Kullanıp NCS Atabilirsiniz.]~
~Guard Towerlar Kesinlikle Sorunsuzdur.~
~Np Symboller Sorunsuzdur.[50 Kareli 50 Karesiz Olmak Üzere 100 Adet Simge Vardır]~
~Ağırlık Derdi Yok.İstediğiniz İtemi 9999 Tane Alabilirsiniz.~
~Armor ve Weapon Enchant Scrollar Çalışmaktadır Sundriesten ÇekiLebilir.~
~Admin'lerin NP leri Relogta 1 Oluyor.~
~Not:Riote'den 35 NP,Atross'dan 70 Np Gelmektedir.~
~Noticelerin Tamamı TÜRKÇE'dir.~
~Anti-Defance İtemleri Ekli Değildir.[DD 25 vs.]~
~600/600 NP Başlangıç.[NP Bitince NP Alma NPC'si 1 NP Verir !]~
Tüm JopLar EşiT .. +8 SheLL +3 Uniq TaKı Ve Herkeze Ayni iLgi GösteriLmekte..
LisansLi Soacs İLe KorunmaKTayz
7/24 Sw'mizin 7/24 Yetkili Destegi VardıR .. OnLine Gm'Ler Ve admin
Hic Birseye DeyisiLmicek CLan pk Tadı Ve Daha FazLası
Server Teamler İcin Uygundr Nowa 13oo- 17oo Arası Wrmakda Toplu bır Teamın yaramayacagı Yer Yok Denebilir..
İP Görebilmek İçin Up'Layınız..
Server Admini Değilim Fakat Foruma Serverın Tanıtımını Ben Yaptığım İçin Size Sanırım Bi Açıklama Borcluyum.. İlk Önce Sunu Soylym 24.09.2010 Tarıhıne Kadar Pk Db ıle Bu Server Online'dı.. Vermiş Oldugum Tarihin Gece Yerısına Dogru Server Kapatıldı ve Dahada Acılmadı.. Suan Saat Gece 02.50 ve Panele Gırdıgımde Gordum ki Server Adream Db ye Donuyor..Yanıltmaca Olduğunu Düşenmeyin..
Anlayışla Karsılayacağınızı Umuyorum..
İyi Forumlar..
En son ang3lus tarafından C.tesi Eyl. 25, 2010 1:52 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi