Click this bar to view the small image. |
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 716x467 ve boyutu 297KB. |
Kod:
Adım-2 Genel Bilgi:
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 724x416 ve boyutu 286KB. |
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 724x472 ve boyutu 357KB. |
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 718x521 ve boyutu 351KB. |
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 723x481 ve boyutu 345KB. |
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 721x510 ve boyutu 406KB. |
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 718x724 ve boyutu 486KB. |
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 720x735 ve boyutu 497KB. |
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 722x457 ve boyutu 345KB. |
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 722x403 ve boyutu 357KB. |
Kod:
Adım-3 Üç Farklı Yerden Yönetmek:
Örnek olarak benim hesabımı göstereceğim bilgi edinmeniz açısından herşey mevcut 3 farklı kullanıcağınız bakış açısı var Şehir Ada ve Dünya
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 726x440 ve boyutu 560KB. |
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 722x442 ve boyutu 463KB. |
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Gerçek boyutta görmek için bu çubuğa tıklayınız. Orjinal resmin boyutu 724x441 ve boyutu 506KB. |