internetten atlantispvp1453.rar dosyasını indirdim oyunu kurdum ama bi türlü server yazıp oyuna giremedim. Neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama herşeyi denedim yardımlarınızı bekliyorum
2 posters
OYUNU KURAMIYORUM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..
serdarc33- Yeni Üye
ang3lus- Bronze Master
-Başka Server'a Girmeyi Denedin mi? Giriyor Mu Başka Server Olunca..?
İndirdiğin Manual Patch Heralde .Rar İcinden Cıkanları Ko'nun Icıne Attıkdan Sonra Launcher2 Den Oyuna Girersin..
Olede Gremyrum Dyorsan Bi Sorum Var Sana..
Manual Patch'ı Indırdiğinde Antwrus Prog. veya Guvenlık Duvarın Uyarı Verdimi.? (Bunu Sormamın Sebebi Guvenlik Duvarı ve Antivirüs Prog Uyarı Verdiğinde Sadece Uyarı Vermiyor Thlikeli Gördüğü Dosyayı Siliyor..)
Eğer Verdiyse illede O Server'da Oynaman Şartsa Yapman Gerkenleri Söylüyorum..
Antivirüs Prog. ve Güvenlik Duvarını Kpatman ve Manual Patch'i Tekrar İndirmen Gerekli..
Sorunun Tam Olarak Bu Değilse Belirt Lütfen..
İndirdiğin Manual Patch Heralde .Rar İcinden Cıkanları Ko'nun Icıne Attıkdan Sonra Launcher2 Den Oyuna Girersin..
Olede Gremyrum Dyorsan Bi Sorum Var Sana..
Manual Patch'ı Indırdiğinde Antwrus Prog. veya Guvenlık Duvarın Uyarı Verdimi.? (Bunu Sormamın Sebebi Guvenlik Duvarı ve Antivirüs Prog Uyarı Verdiğinde Sadece Uyarı Vermiyor Thlikeli Gördüğü Dosyayı Siliyor..)
Eğer Verdiyse illede O Server'da Oynaman Şartsa Yapman Gerkenleri Söylüyorum..
Antivirüs Prog. ve Güvenlik Duvarını Kpatman ve Manual Patch'i Tekrar İndirmen Gerekli..
Sorunun Tam Olarak Bu Değilse Belirt Lütfen..
serdarc33- Yeni Üye
evt senin anlattıklarını daha önceden kontrol ettim sorun orda değil. anladığım kadarıyla 2 tane pvp ko war. 1.si 1543pvpatlantis diğeri 1299pvpgen.tr 2.sini şuan deniyorum onda da launcher dosyası yok diyor belki saçmalıyorum ama herşeyi deniyorum cevabın için saol :))
serdarc33- Yeni Üye
serdarc33@hotmail.com msnden bana yardımcı olur musn ?