pvp serverler,pvp server,pvp serverlar,private serverlar,private serverler,private server,metin2

Sizleri Neler Bekliyor ?
-Foruma Üye Olarak Yeni Arkadaşlıklar Edineceksiniz.
-İnternette Zaman Geçirecek Bir Alanınız Olucak Ve Eğleneceksiniz.
-PvP Server Tutkunuysanız Pvp Serverlerde Yenilikleri Takip Ediceksiniz.
-Yeni Açılan Serverleri Anında Bulacaksınız .
-Gmlik Adaylığı Koyacaksınız.Serverinizi Tanıtacaksınız.
-Pvp Serverler Hakkında Herşey Bu Forumda Olucak.
-ÜYE OLURSANIZ FORUMDAKİ REKLAMLAR GÖZÜKMEZ
Bunlardan Yararlanmak İçin Sizden Tek İsteyimiz Üye Olmanız Yada Giriş Yapmanız.

[Paylasim]TswX v1 Orta Database  30us3s8
Lütfen Foruma FİREFOX İle Giriniz !

Join the forum, it's quick and easy

pvp serverler,pvp server,pvp serverlar,private serverlar,private serverler,private server,metin2

Sizleri Neler Bekliyor ?
-Foruma Üye Olarak Yeni Arkadaşlıklar Edineceksiniz.
-İnternette Zaman Geçirecek Bir Alanınız Olucak Ve Eğleneceksiniz.
-PvP Server Tutkunuysanız Pvp Serverlerde Yenilikleri Takip Ediceksiniz.
-Yeni Açılan Serverleri Anında Bulacaksınız .
-Gmlik Adaylığı Koyacaksınız.Serverinizi Tanıtacaksınız.
-Pvp Serverler Hakkında Herşey Bu Forumda Olucak.
-ÜYE OLURSANIZ FORUMDAKİ REKLAMLAR GÖZÜKMEZ
Bunlardan Yararlanmak İçin Sizden Tek İsteyimiz Üye Olmanız Yada Giriş Yapmanız.

[Paylasim]TswX v1 Orta Database  30us3s8
Lütfen Foruma FİREFOX İle Giriniz !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

pvp serverler,pvp server,pvp serverlar,private serverlar,private serverler,private server,metin pvp server

pvpserverler.forumclan.com  Üye sayımız +105.000 / Aramıza Hoşgeldiniz !

4 posters

[Paylasim]TswX v1 Orta Database

Shaqun
    Shaqun
    Co Admin

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1229
    <b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/11/09
    Asasian
    Tasarımcı
    GS

[Paylasim]TswX v1 Orta Database  Empty [Paylasim]TswX v1 Orta Database

Mesaj tarafından Shaqun Perş. Eyl. 09, 2010 2:25 am

Selamlar ,

Öncelikle Databaseyi Paylaşmamın Sebebi PvpTurk.Net ile Olan Anlaşmayı Fes Etmemdir. Problem Çıkmasaydı Serveri 3 Gün İçinde Açacaktım Ama Neyse
    Databasemi Sizin Gibi iyi Insanlarla Paylaşmam Hepimizin Yararına Olur Diye Düşündüm. Uzatmadan Konuya Gireyim Hemen;

TswX Veritabanı v1 İnsonia Veritabanı v2 nin %80 Olarak Düzeltilmiş Halidir.

- Oto Üyelik
    - Karakter açıldığında 70 Lv, Master açık, Itemli başlamakta
    - Database Orta Seviye Olarak Ayarlanmıstır. (Yani Başlangıc itemleri ve 70 lv başlamayı kaldırıp zor database halinede çevrilebilir, problem olmaz)
    - Low & Middle Class Upgrade
    - Gereksiz bir tek tablo prosedür bulunmamakta.
    - 2x Krowaz Dominion (Teleport Czden, Irka göre otomatik ışınlıyor)
    - 1-80 Lv arası tüm skiller dengeli olarak ayarlandı.
    - 1-80 arası skilleri ek olarak;

Blade Master
    Double Damage
    Purificatory (Cure)

Assassin
    Slash Down

Magician
    Deadly Fire
    Fire Down
    Frost Ball
    Silence
    Minor Resist

Priest
    Earth Therapy
    Elysian Web

Düzeltilen Özellik Olarak :

* +Captain komutu Çalışmıyordu Fixlendi.
    * Skill ve Stat Değiştirilmiyordu Düzeltildi.
    * Premium Sisteminde Problem Wardı Düzeltildi. [ Exec Premium_ver 'AccountID','Karakter ID','Gün' ] Koduyla Istediğiniz Chara
    Istediğiniz Kadar Premium Verebilirsiniz.
    * Elmorad Ve Luferson Castle Gate Bugları Fixlendi
    * Savasda Humanlar Keeperi Kesince Karuslar Kazanıyordu , Karuslar Kesince Humanlar Kazanıyordu Fixlendi.
    * Savasda Warder 1 , Warder 2 ve Keeperi Kesince Altta İsim Geçmiyordu Fixlendi.
    * Bütün NPC 'ler Yeni Maradon (Tr Maradon) Orjinal KrKO Kordinatlarına Göre Ayarlandı.
    * Maradondaki Bi Çok Yaratık Spawn Listesinde Ekli Değildi Düzeltildi. %90 Olarak USKO Maradon Spawn a Göre Ayarlandı.
    * Seri R Bi Nevi Olsada Fixlenmiştir . Bana Kalsa Kullandıgınız Ebenezerden Fixleyin Derim.
    * Priest Kitabında Bug Vardı . Priest Kitabını Rogue , Warrior , Mage TBL 'ile Basabiliyordu Problem Düzeltildi. Sadece Priest Basabiliyor.
    * Databasede Hp Pot , Mana Pot , Priest Bp Kitabı Sınırlıydı Sınırsız Yapılmıstır.
    * Databasedeki Hemen Hemen Tüm Scrollar Sınırsız Yapılmıştır Vede Seri Basılması Engellenmiştir.
    * Clanlar G0 G1 Vs Vs Olmuyordu Fixlendi . [Exec Res] Komutuyla Direk Clanlar Sıralamaya Göre Ilk 5 g0 Diğer Clanlar G1.
    * Item Dropları Homeko v 2.8 'deki Gibi Ayarlandı. Teker Teker Özenle Kontrol Edip Düzeltilmiştir.
    * Item Drop Olarak Homekoda DB 'dede Buglar Vardı. Örneğin Bach Kesiyorduk +3 Çıkacağına +0 Çıkıyordu Vs Vs O Problem Fixlendi.
    * Ek Olarak Gizli Droplar Yerleştirildi

Database Bugları :

* +Notice Kodu Oyun İçinde Çalışmıyor Sadece Ebenzerden Yazınca Alttan Notice Olarak Yazdığınız Yazılar Geçiyor.
    * Ama Diğer Kodlarda HerHangi Bir Problem Yok +noticeall komutuyla üstten Yazı Yazabilirsiniz.
    * Elmorad Castle Ve Luferson Castlede Bayrak Problemi Var . Düzeltmek İçin Patch Gerekiyor Bulursanız Patchi Problem Kalmaz.
    * Birfrost , Krowaz ve 70 Quest Itemleri Basılmıyor Düzeltebilirsiniz. Düzeltemiyorsanız Ben +8 ve Üstünün Aşırıya Kaçtığını Düşündüğüm İçin+7 Olarak Koydum
    Drop Editör Programıyla Dropları Kendinize Göre Ayarlayabilirsiniz.
    * Chaotic Generator Gemleri Kırmıyor . Düzeltilmesi Lazım Ben Düzeltemedim Siz Bulursanız Düzeltirsiniz.
    * Okçu 75 ve 80 Skilleri Atıyor Ama Damage Vurmuyor Bunuda Ben Düzeltemedim Siz Düzeltebilirsiniz Belki.

Düşünce Olarak :

* Rogue Master 20 yi Atınca Direk Malice Gibi Değilde Örn : Master 20 yi Atınca - 100 yada -125 Defans Düşürmeye Ayarlayabilirsiniz.
    Ben Yapamadım Belki Siz Yapabilirsiniz Eğer Yapabilirseniz Rogue Master 20 de Pek Bi Sorun Kalmaz.
    * Rogue Minoru Uskodaki Gibi Ayarlayabilirsiniz Bu Sayede CTRL Den Kurtulmuş Olursunuz Bütün Rogue'lar Hakkıyla Oynarlar Sağ Tık
    Yapmayarak Yani. Ben Denedim Ama Bi Türlü Tutturamadım . Belki Siz Yaparsınız.

* Başkada Aklıma Gelen Bi Problem Yok Sanırım Siz Bulabilirseniz Bana Ulaşın Halledebilirsek Hallederiz *

Database :

Map:

heroman58
    heroman58
    Yeni Üye

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 9
    <b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/03/11
    Priest
    Oyun Kurucu
    FB

[Paylasim]TswX v1 Orta Database  Empty Geri: [Paylasim]TswX v1 Orta Database

Mesaj tarafından heroman58 C.tesi Haz. 18, 2011 5:32 pm

sd
    KuZey.
    KuZey.
    Bronze Master
    Bronze Master

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 231
    <b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/04/10

Mesaj tarafından KuZey. Paz Haz. 26, 2011 11:40 am

cscccccccc
    acarca2008
    acarca2008
    Bronze Master
    Bronze Master

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 100
    <b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/07/10
    Warıor
    Eski Oyuncu
    GS

Mesaj tarafından acarca2008 Cuma Tem. 01, 2011 4:22 pm

eyw

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 12:47 pm