Öncelikle herkese hayırlı günler, iyi forumlar.
Ben bu konuyu
buraya açmamın sebebi şudur. Sitenizi uzaktan veya yakından ama her
hafta takip ediyorum. genellikle pasif üyeyim fakat site admimize bir teklifte bulunacam benim bi sitem
var o sitede photoshop üzerine işler yapıyoruz siteyi daha önce açtım
fakat bazı nedenlerden dolayı siteye ara vermek zorunda kaldım şuan
siteyi tekrar faaliyet'e geçirdim tekrar site işlemeye başladı ve yeni
bir uygulama başlattım bu uygulamada sponsor olduğumuz tüm sitelere tek 1
buton dahi olsa yardım ediyoruz.
İzninizle sitemde açtığım konuyu tanıtim:
Sanırım
bu alıntı her şeyi anlatıyor. Burada Adminimize söylemek istiyorum
izniniz olursa sitenizin photoshop sponsoru olmak isterim sitenize
yapacağım katkılardan memnun olurum seve seve'de yaparım
Ben bu konuyu
buraya açmamın sebebi şudur. Sitenizi uzaktan veya yakından ama her
hafta takip ediyorum. genellikle pasif üyeyim fakat site admimize bir teklifte bulunacam benim bi sitem
var o sitede photoshop üzerine işler yapıyoruz siteyi daha önce açtım
fakat bazı nedenlerden dolayı siteye ara vermek zorunda kaldım şuan
siteyi tekrar faaliyet'e geçirdim tekrar site işlemeye başladı ve yeni
bir uygulama başlattım bu uygulamada sponsor olduğumuz tüm sitelere tek 1
buton dahi olsa yardım ediyoruz.
İzninizle sitemde açtığım konuyu tanıtim:
Alıntı: |
Başlıktada olduğu gibi bizde hizmet sınır tanımıyor gün geçtikce gelişiyor ve dahada büyüyoruz hergün bir yenilik ve bilgi üretip dağıtıyoruz. Pekala bizim amacımız hedefimiz nedir ? -Bizim amacımız hedefimiz dürüst,keliteli ve daha güncel paylaşımlar yapmaktır.Kalitemiz üye sayısıyla değil veya site temasıda değil kalitemiz yapmış olduğumuz resimler, paylaşımlar ve vermiş olduğumuz bilgilerdir zaten bir sitede bunu gözetmek birinci kuraldır hiç tereddütsüz kaliteli paylaşımlarımız olacaktır. Neden biz ? -Biz bedava domain veya host üzerinden site açmış olabilir fakat güvenilir ve kaliteli paylaşım olmayacağının kanıtı değil bu. Biz bize destek verenlere destek vermekle tanınmak istiyoruz ve bizim sponsorluğumuzdaki sitenin hiçbir zaman onu yarı yolda bırakmayacamızı bilmesini isteriz.Bizim çalışmamız güven içindedir bununda bir başka yolu yoktur zaten biz ne kadar güven verirsek o kadar kaliteli paylaşım yapacak kişiler toplamışız oluruz şüphesiz. Sponsor sitelerin temaları nasıl bir şey ? -Sponsor sitelerin temalarını butonun tutalım avatar yok resmine kadar biz yapıyoruz en iyi şekilde hazırlıyoruz ve paket halinde sponsor sitemize veriyoruz. Ama şu var bizim hazırlıcamız tema 1 günde olmuyor fakat en geç 1 hafta içinde oluyor bu nasıl olursa olsun bir hafta sonunda biz tema paketin sponsor sitemzin kurucusuna teslim ediyoruz. -Ayrıca bizim yaptığımız temaların bazılar örnek verelim iconlar onları biz hazırların içinden en güzelini seçip butonun üzerine yerleştirme yapıyoruz biz'e çıkıp siz niye iconları hazır kullanıyorsunuz gibi suçlamada bulunulması kesinlikle yasaktır çünkü iconlar'ı en uzman kişiler bile günlerce uğraşıp yapıyor tutki biz 1 hafta içinde nasıl icon yapıp yetiştirelim. Bu tema ücretlimi ?,ücretsizmi ? -Bu tema tamamen ücretsizdir ve yapacağımız hiç bir resimde veya iconda imzamızı taşımaz en büyük özelliğimiz budur bizim karşı siteye olan güvenimiz ve anlaşmamız doğrultusununda reklam vermeyiz. Basvuru Form'u ; Link: http://psdestek.yetkinforum.net/Basvuru-Formu-h3.htm |
Sanırım
bu alıntı her şeyi anlatıyor. Burada Adminimize söylemek istiyorum
izniniz olursa sitenizin photoshop sponsoru olmak isterim sitenize
yapacağım katkılardan memnun olurum seve seve'de yaparım