* Oyun kasmayı bilene kolay bilmeyene zor.. 7/24 AÇIK!
* Droplar 100 veya 150 olarak degisiyor..
* Oyunumuzun kendine ait Radyosu ve 12bin kisilik Forumu vardır.
* Oyunumuz baslikta da okundugu gibi 8 aydır açıktır
* Oyunumuzun NPC lerde efsun ve arttırma haric hersey vardır.
* Oyunumuzda Edit çar edit karakter ya da LEVEL satisi YOKTUR!
* Her Pazar VS turnuvasi yapilir ve kazanana Kraliyet Zirhi verilir.
* Neden NPC lerde efsun ve arttırma yok birazdan açıklıcam
AÇIKLAMA: Radyomuzda Oyun icinde dinleyebilir istek yapabilir ve anonslarda kendi nicklerinizin isimlerinizi duyabilirsiniz.. Efsun ve Arttırma NPC lerde degil ITEMSHOP ta satilmakta.. Cogu gereksiz arkadasimiz duz mantik yuruterek ayyy bunlar sömürgeci ayy efsunsuz pvp mi olur diyip gidiyor e haliyle oyunda kaliteli arkadaslar kaliyor.. Efsun ve Arttırmaların ITEMSHOP ta satilmasının baslica nedenleri:
1- Oyunumuz gerek npc leriyle gerekte oyun icindeki zorluguyla Metin2 TR orjinaline cok yakindir abartili hicbirsey yoktur. Zoru sevenler gelsinler..
2- Biz efsun ve arttırmaları npc'lere koymuyoruz. Koyan PvP lerde yine TL ile edit çar edit item yapiliyor silaha bile +6 korunma tasi ekleniyor belli bi ucret karsiligi.. Biz bunu yapmiyoruz oyunda kimseye isterlerse 1bin tl versinler..
3- Adam efsun ve arttırma yok diye gidiyor ben nasil savunma yapicam para mi vericem diyip.. Efsun ve Arttırmaları NPC lerde olan PvP lerde %100 SAVUNMA yapsa dahi edit silahlardan 400k damage yiyince akli basina geliyor..
4- Atiyorum soyuldunuz.. para verdiniz emek harcadınız ve ozellikli itemlerinizi biri çaldı.. NPC lerde efsun ve arttırmanın olmaması sayesinde özellikli itemlerinizi bulmamız ve iade etmemiz 10 dakika sürmüyor
SON AÇIKLAMA: diyorsaniz ki ben kaliteli bi yer ariyorum zirt pirt oyundan atmicak lag olmicak efendi insanlarla buyuk bir rekabet icinde aylarca senelerce oynamak istiyorum.. Deliricez Metin2 En büyük referanstir..
Eğer bizimle beraber bu oyunu oynamak istiyorsanız aşağıdaki linke tiklayarak üye olabilirsiniz..
Üyelik İçin Mesaj Atınız