Kosun beyler server daha dun acıldı.Yetısen dragonu kapar. Serverin Özellikleri:
74 LeveL Başlıyorsunuz Üzerinizde Herşey var(Eksik birşey bulabilen sölesin )
X-Shield Koruması( %100 Hile-TBL-Koxp Engel)
Np Transfer Yapılmaması için 24saat açık sayaç var(1 Oyuncu Aynı Oyuncuyu 6Kere üst üste kestiğinde otamatik ban yemektedir)
Valkyrie Ekli
Magenin Staff 2k Nova 3K vuruyor
Asas Critical Çalışıyor Spike 5K Thrust 3k vuruyor(Çok Seri bir şekilde mage avlayabilirsiniz ama unutmayın mageler lightning)
Priest-Warrior için herhangi bir gelişme yok yeni silahlarla yetinsinler
Mage 75 Skill(400 Defans Veriyor)Aktif
Lightning olacağınız için diyorum 83 skilli çalışmıyor
300Np Başlangıç
Sıradan Özellikler:
Oto Üyelik
Oto Master
1 Pot sınırsız kullanım
50 Kareli 50 Karesiz Symbol var
Stat Sıfırlama sorunsuz Sıfırlayınca 302 Stat verir
Guard Towerlar 2k 3k Vuruyor
Ve Birkaç Öneri[Mage]
Ben Staff vuruş yapmak istiyorum daha seri akılıyor diyorsanız 255 Str 137 Hp Verin(Başlangıçda Elinizde aztec staff oluyor sakınha çıkarmayın)
Yok Arkadaş ben novacı olucam diyorsanız 255 Mp 147 Hp Verin Nova Akarsınız Alanlı kendinize bir gurup kurdugunuzda tamamdır. İP icin bi ty etmeniz yeterlidir.İp:95.130.172.208
74 LeveL Başlıyorsunuz Üzerinizde Herşey var(Eksik birşey bulabilen sölesin )
X-Shield Koruması( %100 Hile-TBL-Koxp Engel)
Np Transfer Yapılmaması için 24saat açık sayaç var(1 Oyuncu Aynı Oyuncuyu 6Kere üst üste kestiğinde otamatik ban yemektedir)
Valkyrie Ekli
Magenin Staff 2k Nova 3K vuruyor
Asas Critical Çalışıyor Spike 5K Thrust 3k vuruyor(Çok Seri bir şekilde mage avlayabilirsiniz ama unutmayın mageler lightning)
Priest-Warrior için herhangi bir gelişme yok yeni silahlarla yetinsinler
Mage 75 Skill(400 Defans Veriyor)Aktif
Lightning olacağınız için diyorum 83 skilli çalışmıyor
300Np Başlangıç
Sıradan Özellikler:
Oto Üyelik
Oto Master
1 Pot sınırsız kullanım
50 Kareli 50 Karesiz Symbol var
Stat Sıfırlama sorunsuz Sıfırlayınca 302 Stat verir
Guard Towerlar 2k 3k Vuruyor
Ve Birkaç Öneri[Mage]
Ben Staff vuruş yapmak istiyorum daha seri akılıyor diyorsanız 255 Str 137 Hp Verin(Başlangıçda Elinizde aztec staff oluyor sakınha çıkarmayın)
Yok Arkadaş ben novacı olucam diyorsanız 255 Mp 147 Hp Verin Nova Akarsınız Alanlı kendinize bir gurup kurdugunuzda tamamdır. İP icin bi ty etmeniz yeterlidir.İp:95.130.172.208