74 LvL Olarak FLL İtem Classa Gore İtemler +5 Takılar +10item Olarak BAşlangıc..
20 GB İle Doguyoruz.
300 Np İle Başlıyoruz.
OTO Üyelik
√OTO Master
√Eslant Canavarlarını Troll Berserkerr , Troll Captain , Falcon ws... ws... ve √Tabe Talos Snake Queen Samma Attacklarını arttırdım Cok deil ama
√Guard Towerların Eline Chitin Bow Verdim Güzel Dursun die
√Canavarların Explerini Canavara Gore Ayarladım
√Koxp İle Kasmasınlar Die OKcu Skilleri En Cok 200 Damage Vuruo Oda √Canavarlara ^^
√Sc Sil BAs Yapılmaz...
√Lunar War Sorunsuz Calısıor (+open2)
√100 Symbol Ekli 100 SemBol Derken HumanLarın İlk 50 si ve Karusların İlk 50 si
√Char Sifre Degistirme Sorunsuz (DB ye Ozel Prodeceler Kısmında Kodu Var)
√Karus Carı Human Human Carı Karus Yapma Sorunsuz Calısıor (DB ye Ozel √Prodeceler Kısmında Kodu Var)
√Name Change Olayı Sorunsuz Bir Şekilde Calısıor (DB ye Ozel Prodeceler √Kısmında Kodu Var)
√İtem Bul - İtem Encode - İtem Decode DB De Ekli
√Mavi Kutu ve Yeşil Kutunun Drobu yoqtur ... Ama DB de Ekli
√DB de Valkyre Dragon Shell ws.. Ekli Fakat Droplarda Yoq İsterseniz Droplara Ekleyebilirsiniz
√DataBase'nin İncelenmedik Yerini Bırakmadım ^^ Hic Bir Sorun Yoq
√Can Potu Ve Mana Potu Sınırsızdır.Fakat İsterseniz Degistirebilrsiniz (DB ye √Ozel Prodeceler Kısmında Kodu Var)
√Towerlar Sorunsuz ve Biraz Büyüttüm [Savunma Kulesi (Orc)],[Savunma √Kulesi (Human)]
√Drop Listesinde Verdigim Droplardan Başka Drop Yoqtur...
√Kral Yapma Sorunsuz
√Her Kesilen Bossdan Drop Alınabilir...
√Tamamen Kendi Yapımımdır ...
√Skill Damageleri Ben Ayarladım (Ayarladıgım Skillerin Qualery Analyzer Kodları Rarın İcinde Var Kodların Üstünde İsimleri Var Adddamage Ve Hit rate Yazan Kısımları Editlerseniz İstediginiz Gibi yapabilrsiniz )
√Usko eslant Ve usko Yaratıklar Db de Ekli..!
√Shilanların Oldugu Yerde CyberTr Golem Var Drobu +7 Shard
√Seri R fixledim
√Guard Tower Attackları Yükselttim
-----İtem Upgrade Oranı-----
+1 %100
+2 %100
+3 %100
+4 %100
+5 %100
+6 %100
+7 %100
+8 %100
+9 %100
+10%100
------Takı Upgrade Oranı-------
+1 %100
+2 %100
+3 %100
+4 %100
+5 %100
Exe giriş= Virüs değildir.Pack sonucu cracklenmiştir ve öle gözüküyor.Antivirüsü kapatıp girebilirsiniz.(şuana kadar hiç kimsenin virüslü gösteren exe ile bilgilerini çalındığını duymadım) Privatenin tek sorunu zaten ''Knightonline.exe'' dir.Ama en yakın zamanda lisanslıya geçeğiz.
[Server]
Count=1
IP0=94.76.240.90
[Version]
Files=1299
Patch yükliyemiyenler için
[Only Registered Users Can See Links]
20 GB İle Doguyoruz.
300 Np İle Başlıyoruz.
OTO Üyelik
√OTO Master
√Eslant Canavarlarını Troll Berserkerr , Troll Captain , Falcon ws... ws... ve √Tabe Talos Snake Queen Samma Attacklarını arttırdım Cok deil ama
√Guard Towerların Eline Chitin Bow Verdim Güzel Dursun die
√Canavarların Explerini Canavara Gore Ayarladım
√Koxp İle Kasmasınlar Die OKcu Skilleri En Cok 200 Damage Vuruo Oda √Canavarlara ^^
√Sc Sil BAs Yapılmaz...
√Lunar War Sorunsuz Calısıor (+open2)
√100 Symbol Ekli 100 SemBol Derken HumanLarın İlk 50 si ve Karusların İlk 50 si
√Char Sifre Degistirme Sorunsuz (DB ye Ozel Prodeceler Kısmında Kodu Var)
√Karus Carı Human Human Carı Karus Yapma Sorunsuz Calısıor (DB ye Ozel √Prodeceler Kısmında Kodu Var)
√Name Change Olayı Sorunsuz Bir Şekilde Calısıor (DB ye Ozel Prodeceler √Kısmında Kodu Var)
√İtem Bul - İtem Encode - İtem Decode DB De Ekli
√Mavi Kutu ve Yeşil Kutunun Drobu yoqtur ... Ama DB de Ekli
√DB de Valkyre Dragon Shell ws.. Ekli Fakat Droplarda Yoq İsterseniz Droplara Ekleyebilirsiniz
√DataBase'nin İncelenmedik Yerini Bırakmadım ^^ Hic Bir Sorun Yoq
√Can Potu Ve Mana Potu Sınırsızdır.Fakat İsterseniz Degistirebilrsiniz (DB ye √Ozel Prodeceler Kısmında Kodu Var)
√Towerlar Sorunsuz ve Biraz Büyüttüm [Savunma Kulesi (Orc)],[Savunma √Kulesi (Human)]
√Drop Listesinde Verdigim Droplardan Başka Drop Yoqtur...
√Kral Yapma Sorunsuz
√Her Kesilen Bossdan Drop Alınabilir...
√Tamamen Kendi Yapımımdır ...
√Skill Damageleri Ben Ayarladım (Ayarladıgım Skillerin Qualery Analyzer Kodları Rarın İcinde Var Kodların Üstünde İsimleri Var Adddamage Ve Hit rate Yazan Kısımları Editlerseniz İstediginiz Gibi yapabilrsiniz )
√Usko eslant Ve usko Yaratıklar Db de Ekli..!
√Shilanların Oldugu Yerde CyberTr Golem Var Drobu +7 Shard
√Seri R fixledim
√Guard Tower Attackları Yükselttim
-----İtem Upgrade Oranı-----
+1 %100
+2 %100
+3 %100
+4 %100
+5 %100
+6 %100
+7 %100
+8 %100
+9 %100
+10%100
------Takı Upgrade Oranı-------
+1 %100
+2 %100
+3 %100
+4 %100
+5 %100
Exe giriş= Virüs değildir.Pack sonucu cracklenmiştir ve öle gözüküyor.Antivirüsü kapatıp girebilirsiniz.(şuana kadar hiç kimsenin virüslü gösteren exe ile bilgilerini çalındığını duymadım) Privatenin tek sorunu zaten ''Knightonline.exe'' dir.Ama en yakın zamanda lisanslıya geçeğiz.
[Server]
Count=1
IP0=94.76.240.90
[Version]
Files=1299
Patch yükliyemiyenler için
[Only Registered Users Can See Links]