Windows Vista çıktı herkes paldır küldür Vista ‘ ya geçiş yapıyor.
İyi güzel derken biraz vista ile ilgili yazıları dolaşıyordum birde ne göreyim. Windows Vista’yı biliyorsunuzdur CD key olmadan kurabiliyorsunuz yani RESMİ fakat 30 gün sonra sizden Aktivasyon istiyor yani beni SATIN AL diye bağırıyor.. yoksa bir daha kullanamıyorsunuz. Buraya kadar normal herkez bunu bbiliyorda bilmediğiniz şey Windows Vista’nın 30 günlük deneme süresini 120 güne çıkartabilmeniz. Bunu yapabilmek için Öncelikle
Windows klasörü içerisindeki System32 klasörüne giriyoruz.
Bu klasör içerisindeki CMD.EXE dosyasını bulup SAĞ TIKLIYORUZ.
Açılan seçenekler arasında RUN AS ADMINISTRATOR seçeneğini tıklıyoruz.
Sonra açılan komut satırı penceresine slmgr -rearm yazıp Enter yapıyoruz.
TAMAMEN YASAL ve TAMAMEN GERÇEK..!
Artık Windows Vista işletim sisteminiz 120 Günlük deneme sürümü oldu… Hadi hayırlı olsun..!
İyi güzel derken biraz vista ile ilgili yazıları dolaşıyordum birde ne göreyim. Windows Vista’yı biliyorsunuzdur CD key olmadan kurabiliyorsunuz yani RESMİ fakat 30 gün sonra sizden Aktivasyon istiyor yani beni SATIN AL diye bağırıyor.. yoksa bir daha kullanamıyorsunuz. Buraya kadar normal herkez bunu bbiliyorda bilmediğiniz şey Windows Vista’nın 30 günlük deneme süresini 120 güne çıkartabilmeniz. Bunu yapabilmek için Öncelikle
Windows klasörü içerisindeki System32 klasörüne giriyoruz.
Bu klasör içerisindeki CMD.EXE dosyasını bulup SAĞ TIKLIYORUZ.
Açılan seçenekler arasında RUN AS ADMINISTRATOR seçeneğini tıklıyoruz.
Sonra açılan komut satırı penceresine slmgr -rearm yazıp Enter yapıyoruz.
TAMAMEN YASAL ve TAMAMEN GERÇEK..!
Artık Windows Vista işletim sisteminiz 120 Günlük deneme sürümü oldu… Hadi hayırlı olsun..!