Sizleri Neler Bekliyor ?
-Foruma Üye Olarak Yeni Arkadaşlıklar Edineceksiniz.
-İnternette Zaman Geçirecek Bir Alanınız Olucak Ve Eğleneceksiniz.
-PvP Server Tutkunuysanız Pvp Serverlerde Yenilikleri Takip Ediceksiniz.
-Yeni Açılan Serverleri Anında Bulacaksınız .
-Gmlik Adaylığı Koyacaksınız.Serverinizi Tanıtacaksınız.
-Pvp Serverler Hakkında Herşey Bu Forumda Olucak.
-ÜYE OLURSANIZ FORUMDAKİ REKLAMLAR GÖZÜKMEZ
Bunlardan Yararlanmak İçin Sizden Tek İsteyimiz Üye Olmanız Yada Giriş Yapmanız.
Sizleri Neler Bekliyor ?
-Foruma Üye Olarak Yeni Arkadaşlıklar Edineceksiniz.
-İnternette Zaman Geçirecek Bir Alanınız Olucak Ve Eğleneceksiniz.
-PvP Server Tutkunuysanız Pvp Serverlerde Yenilikleri Takip Ediceksiniz.
-Yeni Açılan Serverleri Anında Bulacaksınız .
-Gmlik Adaylığı Koyacaksınız.Serverinizi Tanıtacaksınız.
-Pvp Serverler Hakkında Herşey Bu Forumda Olucak.
-ÜYE OLURSANIZ FORUMDAKİ REKLAMLAR GÖZÜKMEZ
Bunlardan Yararlanmak İçin Sizden Tek İsteyimiz Üye Olmanız Yada Giriş Yapmanız.
kardesım ben senın deneme mod olmanı ıstemıyorum senın bı forum sıten var ve burda reklam yapmıstın Ozana'da Msn De solemıstım pvp team olustururkende basvuru yaptın sen ozana dedım böle böle alma dedim !
Ya ben senin ne olduğunu biliyorum ozana link bile qönderdim samet seni deneme mod yaparsa yapabilirim ona bişi demem ama sana saygım olmaz iyi forumlar.
O JrLionER Meselesine Şöle bi bahanem var kardesim Ben Bilgisayara 7 8 saat otururrum heende kalkarım çnkü 7 8 saat çook uzun bir süre heel bilgisayar başında benim 1 kardesim var ve ben web tasarımcısıyım... Oda ben hangi siteye gidersem gelir Ve genellikle Server tanıtımlarını floodla yapar..
Evet Bu mesaja inanmamış olabilrsin O senin tercihin
Arkadaşlar tamam yeter lütfen Deadlyrespect'i şuanda hatasını anlamış durumda görüyorum Moderatörlüğe atayacak olan Samettir.Bu reklam işini olaya katar mı bilemiyorum benim yapacağım sadece olanlara ve yapılanları saygı göstermek biz görevimizi yaptık mı yaptık yapıyoruzda gerisi üyelere kalmış kurallara uymayanlarada gereği fazlasıyla yapılıyor zaten uzatmaya gerek yok.Ama son olarakta Deadlyrespect reklam yada floodtan sonra banını açılmasını boş yere istemediğini düşünüyorum şimdilik.İyi forumlar diliyorum..