evet arkadaşlar Serverimiz saat 12-1 arası açılcaktır Buyuk çaplı Bir organizasyon yaptık User gelişi Teamler olarak başlıyor team leaderleriyle gorustum buyuk bir user toplanması beklemekteyiz .
Serverimizin Adı : Hearts Ke
Açılış Tarihi : 09.07.2010 saat 12-1 arası
Takip Edeceginiz Yer : Facebook(artiz yazın cıkmazsa) Hearts Empire // Twitter.com/hsebzuto
Ödenilen tutar : 2 yıLLık vps ücreti
Vps şirketi : poyraz Bilişim
ip Adresimiz : 95.130.172.101
panelimiz : 95.130.172.101
BekLenilen user Sayısı : 200-400 Arası
Db miz : 69 lvl başlangıç +8 item +10 takı başlangıcı hafiften Lvl kasması war . Takıları bosslardan temin edebilirsiniz.
Aktif SkiLLer : butun skillerimiz aktiftir Sadece Kapat hatası werme ihtimalini düşündüm ve Eskrima yı kaldırdım Diger Butun JobLarın skiLLeri aktif .
Daha FazLa biLgi Almak isteyen arkadaşLar için Msn Adresim ersin_Lordwolles@hotmail.com ekLeyin serverimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olun ..
Serverimizin Adı : Hearts Ke
Açılış Tarihi : 09.07.2010 saat 12-1 arası
Takip Edeceginiz Yer : Facebook(artiz yazın cıkmazsa) Hearts Empire // Twitter.com/hsebzuto
Ödenilen tutar : 2 yıLLık vps ücreti
Vps şirketi : poyraz Bilişim
ip Adresimiz : 95.130.172.101
panelimiz : 95.130.172.101
BekLenilen user Sayısı : 200-400 Arası
Db miz : 69 lvl başlangıç +8 item +10 takı başlangıcı hafiften Lvl kasması war . Takıları bosslardan temin edebilirsiniz.
Aktif SkiLLer : butun skillerimiz aktiftir Sadece Kapat hatası werme ihtimalini düşündüm ve Eskrima yı kaldırdım Diger Butun JobLarın skiLLeri aktif .
Daha FazLa biLgi Almak isteyen arkadaşLar için Msn Adresim ersin_Lordwolles@hotmail.com ekLeyin serverimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olun ..