Ön Bilgi
Bu Client’in Sorunlarının Çözülmesi,Eksiklerinin Tamamlanması ve Upload’ı Tamamen Şahsıma Aittir.(Waqabond)
Gelelim Client’imizin Özelliklerine
[Resimler Aşağıdadır]
Ekli Olan Zone’ler
-BDW
-Dark Land
-Juraid Mountain
-Felankor Lair
-Krovaz
-Dark Land
-Chaos
-Gemi Savaşı
-Andream
-Usko Eslant
-Ronark Land Base
-Usko Maradon’dur ama Client’in İçinde Ufak Bir Zones.tbl Var Onu Data’ya Atarsanız Sorunsuz Myko Maradon Olur.[Bilmeyenler İçin Nasıl Yapılacağını Yazdım Bi Dosyaya Endişeniz Olmasın Herşey’i 2’sine Göre Adapte Ettim 2’side Sorunsuz Çalışır.]
-Monster Stone
Ekli Olan Item’ler
-Usko Itemleri
-Japko Itemleri
-KoreaKo Itemleri
-Tüm Armorlar [Valkyrie,Bahamut,Gryphon,Dragon Sell,Rebirth Shell,Usko Gm Shelleri]
Client’den Biraz Daha Bahsedeyim
-Client’in Skin’i Fire Drakedir.[Yeni Chaos Skill Sayfası,Karakter Sayfası Eklidir,Bugların Çoğu Çözülmüştür]
-Reklam’a Dair Bir Harf Bile Yoktur.
-Usko Pelerin v4 Bulunmaktadır.[Yukarıya Doğru Yükselen Çizgi Fixlenmiştir.]
-Çift Renk Pathos Glove’s Bulunmaktadır.
-Rebirth Itemler’+11 Rebirth Gibi Yanar Rebirth Olmayanlar İse Yanmaz.
-Sol Invertory Sorunsuz ve Görünümü Nettir.
-Usko Gibi ElMorad ve Luferson’da Bayraklar Dalgalanır.
-NPC Lerin Üzerinde İşaretler Vardır,Hemde Yanıp Söner
- Usko Maradon’dur ama Client’in İçinde Ufak Bir Zones.tbl Var Onu Data’ya Atarsanız Sorunsuz Myko Maradon Olur.[Bilmeyenler İçin Nasıl Yapılacağını Yazdım Bi Dosyaya Endişeniz Olmasın Herşey’i 2’sine Göre Adapte Ettim 2’side Sorunsuz Çalışır.]
-Görev’e Dayalı DB’lerde Görev NPC’lerinin Açılmaması Fixed Sorunsuz Çalışır.
-Bütün Armorlar Olduğu Gibi Görünür Yani Sheller Dragon Shell Valkyrie’ler Bahamut Gibi Falan Saçmalıklar Yoktur.[Resimlerde’de Göreceksiniz]
-Bütün Skiler Abartmyorum 4 Jobun’da 1’den 83’e Kadarki Bütün Skileri Sorunsuz Görünür Çalışır.
-Cz,Andream,Ronark Land Base vs.’deki Bütün Guard Tower’lar [Kuleler] Usko Still’dir
-Usko DB’lerdeki Görev Takıları ve Görev Kıyafetleri [Royal Chitin’ler] Sorunsuz Görünür.
-Tüm Mob’lar [Yaratıklar,Npcler vs] Sorunsuz Görünür.
-Yeni Tıklama Halkası Eklenmiştir.
Neyse Ben Çok Konuştum Birazda Resimler Konuşsun
Clientteki Zone’lerden Resimler
Juraid Mountain
3 PARTTAN OLUŞMAKTADIR..
Lİnkleri Görmek İçin Mesaj Atınız..!
PART 1 :
PART 2 :
PART 3 :
İyi FoRumlaR...
.. S γ Ά η υ Ŗ é ™