Merhaba ;<br><br>Sizlere çok güzel bir dedicated tanıtımı yapacağım.Gerçekten lag yok ve bug yok.Server 2 gündür açık ve yüksek oyuncu kitlesine sahip oldu.<br><br>Serverimizin adı Globalmetin2'dir diğer adıyla TSKMT2<br><br>Server kasmalık ve zorluk seviyesi ortadır.<br><br>Markette Ejderha tanrısı ve peri kısaca 61 lik zırhların + 6 sı ve 65 lik silahların +6 sı mevcuttur.<br><br>GlobaLMetin2 şöyle bir karar aldı ve uyguladı.<br><br>Ruhtaşı 1 k ve tek okuyuşta p oluyordu.Fakat 1 gün önce yeniden düzenlendi ve artik ruhtası yerine Skill p ve G Npcsi koydular..<br><br>Burası ilginizi çeksin :) 4 AY Anlaşmalı bir serverdir ve 4 ay boyunca kesintisiz hizmet verecektir.<br><br>Bu süreci uzatmak sizin elinizde.Premium Shop'dan item alarak serverimize katkı sağlayabilirsiniz.<br><br>Bugün yani : 21 Hziran pazartesi OX EVENT var :)<br><br>Serverin açılma şerefine düzenlenen güzel bir event.<br><br>Kazanana yüklü bir miktarda para verilecektir.<br><br>Not : Serverde para kasmak çok kolay DEĞİL !<br><br>Bütün M2F Ailesini servere davet ediyorum.<br><br><br>ANA SAYFA : http://www.globalmt2.pvpserverlar.com/index.php<br><br>SIRALAMA :Global Mt2 - Sıralama<br><br>DOSYALAR :Global Mt2 - Dosyalar<br><br>FORUM : TR.cx - GlobaLMETIN2 | Online Pvp Gaming<br><br>KAYIT : GameBilisim Internet Hizmetleri Metin2 Serverlari Kayit Sayfasi<br><br>Benim oyundaki adım : Manian <br><br>Tüm sorulara cevap verebilrim<br><br><br>Iyi oyunlar & Forumlar..<br>
4 posters
GLobaLMETIN2 | Mükemmel ve tavsiye ederim. |
TSKMT2- Yeni Üye
ramazank- Yeni Üye
ssssssssss
SULTANMEHMET- Bronze Master
Üyelik KapaLı Droplar 500 Bana Göre Uymuyor :) Yanlış Anlaşılmasın Ben 1000 Drop SeviyoRUm : )
SULTANMEHMET- Bronze Master
Ama Genede Konu Actın İcin (ÖZELLİKLE TEŞEKKÜRLER)
sezil- Bronze Master
++++++++++++++
sezil- Bronze Master
üye ol muyo