Arkadaşlar Bugün Bir Serverda Oynarken NOTİCE yazisini Değiştirmişler Ordan Bu Aklıma Geldi ve Yapmaya Karar Verdim Biraz Oynadıktan Sonra Becerdim Yapmamın Sebebi:
Oyunda Gmler Notice Geçer Admin der bu Hangi Gm
Userlar Bir Sorunu Olduğunda Hangi Gm Online Diye Ararlar
Ben Bunu Yaparak bu Sorunu Ortadan Kaldırdığımı Düşünüyorum
Aşağıdaki Kodu QA da Çalıştırın
update SERVER_RESOURCE set strResource = '#### NOTICE : %s ( %s ) ####'where nResourceid = '126'
Birde Resim Koyalım
img179.imageshack.us/my.php?image=notice.jpg]ImageShack - Image Hosting :: notice.jpg
NOT= Oyunda Gm Olan Char Notice Geçtiğinde Yazısının Sonunda (Nick) Yazar
Ebenezerden Yazdığında ( (null) ) Yazar
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Herkezden Özür Dilerim Bunu Kullanınca Savaşlar Açılmıyormuş Eski Haline Çevirmek İsteyenler Aşağıdaki Kodu QA da Çalıştırsınlar
update SERVER_RESOURCE set strResource = '#### NOTICE : %s ####'where nResourceid = '126'
Oyunda Gmler Notice Geçer Admin der bu Hangi Gm
Userlar Bir Sorunu Olduğunda Hangi Gm Online Diye Ararlar
Ben Bunu Yaparak bu Sorunu Ortadan Kaldırdığımı Düşünüyorum
Aşağıdaki Kodu QA da Çalıştırın
update SERVER_RESOURCE set strResource = '#### NOTICE : %s ( %s ) ####'where nResourceid = '126'
Birde Resim Koyalım
img179.imageshack.us/my.php?image=notice.jpg]ImageShack - Image Hosting :: notice.jpg
NOT= Oyunda Gm Olan Char Notice Geçtiğinde Yazısının Sonunda (Nick) Yazar
Ebenezerden Yazdığında ( (null) ) Yazar
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Herkezden Özür Dilerim Bunu Kullanınca Savaşlar Açılmıyormuş Eski Haline Çevirmek İsteyenler Aşağıdaki Kodu QA da Çalıştırsınlar
update SERVER_RESOURCE set strResource = '#### NOTICE : %s ####'where nResourceid = '126'