Selamlar,
Bi serverin tanıtım konusunda gördüm yaptım
Denemedim, Ancak QA'da Denedim, Mantık Olarak çalışması gerek ve
çalışıyor
Ne bu?
Şey bu, Yeni çar açınca, İlk 100 Kişiyi Alır.
Sonuncunun NP'sinden 500 Çıkarır, ve yeni açılan çara o np'i verir.
yani 2000 np varsa 100. kişide, yeni açılan çara
1500 verir.
Eğer 1000'den küçükse 100. kişinin NP'si, 101 NP
Verir.
100. Kişi olayını koddaki 100'ü değiştirerek
değiştirebilirsiniz
Kod:
DECLARE @enson int, @charvarmi int-- Ganks yaptıselect @charvarmi = count(*) from userdataif (@charvarmi = 0) BEGINupdate userdata set Loyalty = 101 where StrUserID = @CharIDENDif (@charvarmi > 0)BEGINselect TOP 100 @enson = Loyalty from USERDATA order by Loyalty DESCif (@enson < 1000) BEGINupdate userdata set Loyalty = 101 where StrUserID = @CharIDENDif (@enson > 1000)BEGINupdate userdata set Loyalty = @enson - 500 where StrUserID = @CharIDENDEND
Bu Kodu CREATE_NEW_CHAR'da ;
Kod:
INSERT INTO USERDATA (strUserId, Nation, Race, Class, HairColor, Face, Strong, Sta, Dex, Intel, Cha, Zone, PX, PZ ) VALUES (@CharID, @Nation, @Race, @Class, @Hair, @Face, @Str, @Sta, @Dex, @Intel, @Cha, @Zone, @PosX, @PosZ )
Bi serverin tanıtım konusunda gördüm yaptım
Denemedim, Ancak QA'da Denedim, Mantık Olarak çalışması gerek ve
çalışıyor
Ne bu?
Şey bu, Yeni çar açınca, İlk 100 Kişiyi Alır.
Sonuncunun NP'sinden 500 Çıkarır, ve yeni açılan çara o np'i verir.
yani 2000 np varsa 100. kişide, yeni açılan çara
1500 verir.
Eğer 1000'den küçükse 100. kişinin NP'si, 101 NP
Verir.
100. Kişi olayını koddaki 100'ü değiştirerek
değiştirebilirsiniz
Kod:
DECLARE @enson int, @charvarmi int-- Ganks yaptıselect @charvarmi = count(*) from userdataif (@charvarmi = 0) BEGINupdate userdata set Loyalty = 101 where StrUserID = @CharIDENDif (@charvarmi > 0)BEGINselect TOP 100 @enson = Loyalty from USERDATA order by Loyalty DESCif (@enson < 1000) BEGINupdate userdata set Loyalty = 101 where StrUserID = @CharIDENDif (@enson > 1000)BEGINupdate userdata set Loyalty = @enson - 500 where StrUserID = @CharIDENDEND
Bu Kodu CREATE_NEW_CHAR'da ;
Kod:
INSERT INTO USERDATA (strUserId, Nation, Race, Class, HairColor, Face, Strong, Sta, Dex, Intel, Cha, Zone, PX, PZ ) VALUES (@CharID, @Nation, @Race, @Class, @Hair, @Face, @Str, @Sta, @Dex, @Intel, @Cha, @Zone, @PosX, @PosZ )
ALINTIDIR