[T e a m k O ] [Hazır İtemLi] [Tp Sc EkLi] [Pk Server ] [Db SıfırLandı] [Yeni] pm | |
Arkadaşlar PVP-KO Efsane Server Yeniden Aynı Kurucularla Sizlerle.. Öncelikle Herkeze Merhaba Arkadaşlar Serverımızın Amacı Uzun Süreli Bir Server Yapıp Keyifli Dakikalar Sunmak.. Server Kesinlikle Uzun Sürelidir.. Bunu Belirtiyorum.. 7/24 Lagsız Bir Server Arıyorsanız Dogru Yerdesiniz.. [SIZE="3"][COLOR="YellowGreen"]Eğer İsterseniz Benim Clientim Sorunlu Ya da Nerden İndirebilirim Diye Sorarsanız Buda Full Client Uzun Dalgalı Pelerin Patch Vesaire Hepsi Mevcut..! Np Sembolleri ve Grade'ler Otomatik 1 Saatte Bir Server Kendisi Günceller.. Res Atmaya Gerek Kalmadan Oyundayken Bile Günceller.. İP:95.130.172.25 /SIZE] YEDEK İP:95.130.172.25 http://95.130.172.25// 7/24 PK | Anti-Cheat | %100 Eşit Joblar | Hergün 2 Savaş | ARCHERLER kapaLı..! Serverimizin Db Si Üzerinde Çok Durulmuş Sizler İçin Güzel Bir Atmosfer Sağlanmıştır.. SERVER BİLGİLERİ İp: 95.130.172.25 Version: 1299 -1308a [size=16]Event GUnleri ,,: Her cumartesi: CLan vs event: 1 vs 1 Event: Gm buLma event: |
2 posters
[T e a m k O ] [Hazır İtemLi] [Tp Sc EkLi] [Pk Server ] [Db SıfırLand
bsurmen12345- Bronze Master
UnKn0wn- Bronze Master
sikim ananı
UnKn0wn- Bronze Master
ananı sikim :bsnnsdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
» [T e a m k O ] [Hazır İtemLi] [Tp Sc EkLi] [Pk Server ] [Db SıfırLandı] [Yeni] Ğ
» mükemmel hazır itemli pk server yeni açılıyooooo koşunnnnn....
» WPS Lİ 74 lvl itemli başlangıc +10 itemler +5 takılar mage server walkry ekli
» MAGELERDE DD + 40 EKLİ HAZIR BASLANGIC SW
» 1705 İtemleri Ekli Walkırlı Full İtemli Başlangıç Fiasko
» mükemmel hazır itemli pk server yeni açılıyooooo koşunnnnn....
» WPS Lİ 74 lvl itemli başlangıc +10 itemler +5 takılar mage server walkry ekli
» MAGELERDE DD + 40 EKLİ HAZIR BASLANGIC SW
» 1705 İtemleri Ekli Walkırlı Full İtemli Başlangıç Fiasko