Sıklıdım artık ağız tadıyla bir private serverde oynayamadım hep ya edit geliyor yada kimse yok yokmu ağız tadıyla oynaya bileceğimiz bi server... varsa öle bi server heryerde paylaşcam reklemnızı yapıcam sıkıldım aramaktan artık...
Sıkıldım artık Ya edit charlar Yada kimse yok
ohaas- Yeni Üye
» aRtık son 95.130.172.79 cOMe 5 dk once acıldı emeqe sayqı Orta Homeko db Artık soN
» arkadaşlar swde kimse yoq clanım var priestim gelin karus bazılarınız human olsun swde kimse yok
» freed.sytes.net Bok Gibi Server Beyler Kimse Girmesin Admin Kendi Charını Edit Yapıor
» aRtık son 95.130.172.79 cOMe 5 dk once acıldı emeqe sayqı Orta Homeko db Artık soN
» arkadaşlar swde kimse yoq clanım var priestim gelin karus bazılarınız human olsun swde kimse yok
» freed.sytes.net Bok Gibi Server Beyler Kimse Girmesin Admin Kendi Charını Edit Yapıor