beyler hep arıyorum hep konu açıyorum cevap yok virüssüz private server kimse sölemiyor hergün o kdr pvp açılıyor rica ediyorum artık düzgn çalışan kolay yada orta zorlukta ama tarattıgımda 0 virüs çıkacak bir pvp server istiyorum varsa söleyin yoksa açın artık çok arkadaşım arıyor hepsinide başlatıcam HolyOneDemon@hotmail.com a mailde atabilirsiniz veya cevap eklesenizde yardımcı olursunuz teşekkür ediyorum...
+4
kaptan45
ђครคภ
spyvirüsü
assasin world
8 posters
Pvp De Büyük Sıkıntı (Acil)
spyvirüsü- Bronze Master
- Post n°2
Geri: Pvp De Büyük Sıkıntı (Acil)
arkadaşım hiçbi serverde virüs yoktur server SQL Verilerinde virüs olması imkansız...
Clientindeki exede virüs vardır ayrıca virüs dediğime bakma virüs değil o virüs gibi görmesinin amacı,Exe'nin imzasının olmamasıdır aslında virüs yok imzasız,lisanssız olduğu için virüs uyarısı verir...
Clientindeki exede virüs vardır ayrıca virüs dediğime bakma virüs değil o virüs gibi görmesinin amacı,Exe'nin imzasının olmamasıdır aslında virüs yok imzasız,lisanssız olduğu için virüs uyarısı verir...
assasin world- Yeni Üye
- Post n°3
eyw sagolun ben bir ara tr-ko oynadım keylogger çıktıda hiçbir pvp ye güvenemiyordum ondan sora ancak bu sitede moderatör arkadaşlarda garantisini verdi bende güzel bir pvp bulup oynamaya başlayacagım iletişim HolyOneDemon@hotmail.com
spyvirüsü- Bronze Master
- Post n°4
Önemli Değil Görevimiz
ђครคภ- Gold Master
- Post n°5
spy vurısu atılan pachte keyloger oluyor banada kaç tane ras geldı
kaptan45- Bronze Master
- Post n°6
Gelmesi normal;bi düsünün hanqi insan hicbir parasiz,editsiz server acsınkı tabiki Keylogger aticak ....[İnsanoqlu sakaya qelmez..=) ]
MoRTaLC00L- Gold Master
- Post n°7
spy her oyunda olabilir spy lar patch ve senin rekorunu intenette güncellem yapar ama bütün ko'larda virüs olabilir özeliikle de tarttımı knight online.xe dosyasında olur
My4GreeN- Bronze Master
- Post n°8
Genelde çoqu online oyunda virüs olur zaten ama ufak tefek oyunun çalışması için lazım olan virüslerdir onlar ancak bazı anti-virüs programları(benim ki gibi) en ufak bi virüs görünce hemen siliyor birçok sitede bakdım anti-virüs sistemini etkisiz hale getir yazıolar benımkısı suan etkisiz halde ama yinede siliyor:D
yane bunun yuzunden bılgısayarınız cokmez
ama servere girmeden once mutlaka ko panele bakın cok user varsa guvenlıdır ;)
yane bunun yuzunden bılgısayarınız cokmez
ama servere girmeden once mutlaka ko panele bakın cok user varsa guvenlıdır ;)
spyvirüsü- Bronze Master
- Post n°9
Atılan Patchlerde Keylogger Olamaz Kesinlikle Çünki bizim milletimiz bu konuda professional değil.
Çünki otomatik olarak SQL Un içinde mss32.dll varya çoğunuz bilirsiniz,bu öyle şeyleri engelliyor SQL un içine ufak bir antivirüs entegre edilmiş durumdadır.
Virüslü yada keylogger'li patch atmaya çalışın SQL Hata verecektir...! :)
Çünki otomatik olarak SQL Un içinde mss32.dll varya çoğunuz bilirsiniz,bu öyle şeyleri engelliyor SQL un içine ufak bir antivirüs entegre edilmiş durumdadır.
Virüslü yada keylogger'li patch atmaya çalışın SQL Hata verecektir...! :)
MayoneZ- Gold Master
- Post n°10
Her şeyde virüs vardır ama zararsız ufak tefektir herkez virüslü kullanıyor ama bugüne kadar kimin pc si çökmüş ?
Bu kadar küçük virüslere aldanmayın derim ben
Bu kadar küçük virüslere aldanmayın derim ben
MayonnaisE- Gold Master
- Post n°11
Olabilir Öle