Yeni Karahan Online World oyuncularının en çok sorun yaşadıkları ama aslında çok basit olan olaylardan biride Beceri(Skill) açtırmaktır.Öncelikle rehberi hazırlarken npcleri örnek olarak azgın parstan verdim gerekirse diğer kavimler içinde yapabilirim, Beceri(Skill) almak için öncelikle level atlayım beceri puanı kazanmalısınız.Ne kadar beceri puanınız olduğunu S'ye basarak görebilirsiniz.(Konun biraz daha derinlerinde resimli açıklaması var Sleepy) Haritayı sonuna kadar uzaklaştırıp hangi kavimdeyseniz o haritadan bulup gidin. (Not:Yeşil noktaya gitmeyin Smile ) Azgın Parslar; Yılanlar; Ejderler; Yukarıdakileri haritaları kullanarak vardığınız bölgede yan yana dizilmiş üç npc var. Örnek olarak Azgın Parsların npclerinin resimleri; Gördüğünüz npclerden biri sizin kullandığınız silahın öğretmeni(hocası Smile)dır.Bunu öğrenmek için tıklayın npcye karşınıza şöyle bir ekran gelecek; Saldırı skillerinin üstüne gelin.Hangi silahın olduğu yazar eğer sizinki ile ve beceri puanınız yeteriyorsa tıklayın ve becerinizi alın. Becerilerinizi kontrol etmek,kullanmak istiyorsanız "S" tuşuna basmanız yeterli olacak... | |
5 posters
Beceri Açtırma(Resimli Anlatım)
HolyDewy- Silver Master
- Post n°1
Beceri Açtırma(Resimli Anlatım)
xxbabaxx- Yeni Üye
kardeş bna msn den karahan ı yollya bilirmisiniz bnin diremiom lütfen bna yardım edin msn:rasim-55@windowslive.comkarahan ı olan bna msnden yollasın lütfen ne olur yollayın
kaptan45- Bronze Master
tskrlerr........
lNFERNO- Silver Master
güzell
snnbyr- Bronze Master
normal 1-2 saat suruo msnden 4-5 saatı blr