Arkadaşlar serverı kurdum db hazır herşey hallettim ama şu server adını değiştirmeyi bilemiyorum nasıl olucak yani ''ares'' gibi kendi server adımı koymak istiyorum..Bide oyuna girdiğimde normalde sol üstte en üstte ıd ve lwl yazardı orası boş ne yapabilrim bi yardım lütfen
2 posters
Selam bi sorum olcak cvp lütfen!!!
destourment- Yeni Üye
- Post n°1
Selam bi sorum olcak cvp lütfen!!!
hulkreis- Yeni Üye
SERVER FİLESLERDEKI logın serverın ıcındekı ayarlar yazan not defterini ac orada server name yazan yerın karsısına server ısmın ne olmasını ıstıyorsan onu yaz kaydet boylelıkle gırıste senın yazdıgın ısım cıkar
destourment- Yeni Üye
Peki saol bide bu level göstermio sol üstte clienti aldığım pvp serverın reklamı var orada reklam derken küçük bi yazı yani bahsettiğim şeyi allta resimle uploadlıycam level ve ıd göstermesi için ne yapmalıyım o konuda yardım alıyım acaba kendi bilgisayarımdan girdiğim için mi? böyle oluyo ?
» Acele bi sorum olcak LÜTFEN YARDIM ARKADAŞLAR ...........!!!!:...........!!!!:......
» Ya Benim Sorum Olcak Bakın Cevaplayıp Kilitleyin
» yeni server açacaz pathos glave olcak rebirt olcak /1 olcak
» YENİ SERVER AÇACAZ rebirt olcak pathos glave olcak
» arkadşalr yni sever açacaz 80/1 olcak pathos glave olcak rebirt basabilirsiniz exp item kolaydır
» Ya Benim Sorum Olcak Bakın Cevaplayıp Kilitleyin
» yeni server açacaz pathos glave olcak rebirt olcak /1 olcak
» YENİ SERVER AÇACAZ rebirt olcak pathos glave olcak
» arkadşalr yni sever açacaz 80/1 olcak pathos glave olcak rebirt basabilirsiniz exp item kolaydır