Arkadaşlar DaLT0N'Takımı Kurulmuştur Şartlarımız Aşagıda Belirtilmiştir...
1_vent.ve microfon ılk şartımız 0yundan yazmaya gerek duymiyacagız.
2_herkez sesini bana duyurmak zorunda çoluk cocukla ugrasamam 16 yaşından altındakı arkadaşlar eklemesınler.
3_şu anda aklımda olan Plan 10-yada 15 kişi arasında olması uygundur fazla curcuna olmasın.
4_kesinlikle şu Dandik Mage Sw lerde Oynamiyacagız 3-4K vuran dandık serverlerde Oynanmicak.
5_7-8 Mage 1 asas 2 Yada 3 pirest 0lması yeter. gelince toplu dan Herkez Belirleriz.
6_En Onemli Kural !_!Gunde En az 6 7 Saat Oyunda Olmak Şartı Bunu Olamiyacaqlar Kesınlıkle Eklemesınler.
7_Ltfen Oynamasını BılmeyenLer Eklemesınler... Zaten Bakılcak Takımda Uyum Gostermeyen Uzaklaştırılıcak...
8_Takımımızı Şereflendirmek Isteyen Arkadaşlar (+16) DaltonlarTeam@hotmail.com
Takım HakkındA BIlgi
Clan Ismi 'DALT0N'
0YUNCULAR_-_
BEN RedKIT
JoeDalton (DOLU)
JackDalton
WilliamDalton
AwarelDalton
babaDalton
DülDülD
RintintinD
CenazeKaldırıcısıD
ŞerrifD
Hepinize__Saygılar
1_vent.ve microfon ılk şartımız 0yundan yazmaya gerek duymiyacagız.
2_herkez sesini bana duyurmak zorunda çoluk cocukla ugrasamam 16 yaşından altındakı arkadaşlar eklemesınler.
3_şu anda aklımda olan Plan 10-yada 15 kişi arasında olması uygundur fazla curcuna olmasın.
4_kesinlikle şu Dandik Mage Sw lerde Oynamiyacagız 3-4K vuran dandık serverlerde Oynanmicak.
5_7-8 Mage 1 asas 2 Yada 3 pirest 0lması yeter. gelince toplu dan Herkez Belirleriz.
6_En Onemli Kural !_!Gunde En az 6 7 Saat Oyunda Olmak Şartı Bunu Olamiyacaqlar Kesınlıkle Eklemesınler.
7_Ltfen Oynamasını BılmeyenLer Eklemesınler... Zaten Bakılcak Takımda Uyum Gostermeyen Uzaklaştırılıcak...
8_Takımımızı Şereflendirmek Isteyen Arkadaşlar (+16) DaltonlarTeam@hotmail.com
Takım HakkındA BIlgi
Clan Ismi 'DALT0N'
0YUNCULAR_-_
BEN RedKIT
JoeDalton (DOLU)
JackDalton
WilliamDalton
AwarelDalton
babaDalton
DülDülD
RintintinD