Evet arkadaşlar ops de sistem değiştiği için çığu arkadaş sıkıntı içerisinde bu yüzden en çok sorulan sorulardan bir rehber hazırlamak istedim umarım hepinize faydalı olur Bu konu yeni sorulara göre devamlı güncellenecektir. . .
Alıntı:
Bir clandan çıktım diğerine giremiyorum neden?
Yeni sisteme göre bir clandan çıkmış veya atılmışsanız 7 gün geçmeden başka bir clana dahil olamazsınız. . .
Alıntı:
Clan kurdum 10 kişi aldım 11 i alamıyorum nasıl alıcam
Clan 10 tane maç yapmadan 10 dan fazla oyuncu alamaz. 1lider +10 oyuncunun üzerine çıkması için ops sistemi üzerinden 10 maç yapması gerekir
Alıntı:
Maçların yanında official veya unofficial yazıyo bu ne anlama gelir
Maç official ise puan verir ve sıralamada geçerlidir.Eğer unofficial ise sıralama yada puanlamaya dahil değildir.Sadece maç oynanmıştır.Bu maç ayarlanırken seçilir
Alıntı:
Bir clana 2 maç atamıyorum ne yapmalıyım
Günde bir clanla en fazla bir tane maç yapabilirsiniz.
Alıntı:
Bir clandan çıktım diğerine giremiyorum neden?
Yeni sisteme göre bir clandan çıkmış veya atılmışsanız 7 gün geçmeden başka bir clana dahil olamazsınız. . .
Alıntı:
Clan kurdum 10 kişi aldım 11 i alamıyorum nasıl alıcam
Clan 10 tane maç yapmadan 10 dan fazla oyuncu alamaz. 1lider +10 oyuncunun üzerine çıkması için ops sistemi üzerinden 10 maç yapması gerekir
Alıntı:
Maçların yanında official veya unofficial yazıyo bu ne anlama gelir
Maç official ise puan verir ve sıralamada geçerlidir.Eğer unofficial ise sıralama yada puanlamaya dahil değildir.Sadece maç oynanmıştır.Bu maç ayarlanırken seçilir
Alıntı:
Bir clana 2 maç atamıyorum ne yapmalıyım
Günde bir clanla en fazla bir tane maç yapabilirsiniz.