Sizleri Neler Bekliyor ?
-Foruma Üye Olarak Yeni Arkadaşlıklar Edineceksiniz.
-İnternette Zaman Geçirecek Bir Alanınız Olucak Ve Eğleneceksiniz.
-PvP Server Tutkunuysanız Pvp Serverlerde Yenilikleri Takip Ediceksiniz.
-Yeni Açılan Serverleri Anında Bulacaksınız .
-Gmlik Adaylığı Koyacaksınız.Serverinizi Tanıtacaksınız.
-Pvp Serverler Hakkında Herşey Bu Forumda Olucak.
-ÜYE OLURSANIZ FORUMDAKİ REKLAMLAR GÖZÜKMEZ
Bunlardan Yararlanmak İçin Sizden Tek İsteyimiz Üye Olmanız Yada Giriş Yapmanız.
Sizleri Neler Bekliyor ?
-Foruma Üye Olarak Yeni Arkadaşlıklar Edineceksiniz.
-İnternette Zaman Geçirecek Bir Alanınız Olucak Ve Eğleneceksiniz.
-PvP Server Tutkunuysanız Pvp Serverlerde Yenilikleri Takip Ediceksiniz.
-Yeni Açılan Serverleri Anında Bulacaksınız .
-Gmlik Adaylığı Koyacaksınız.Serverinizi Tanıtacaksınız.
-Pvp Serverler Hakkında Herşey Bu Forumda Olucak.
-ÜYE OLURSANIZ FORUMDAKİ REKLAMLAR GÖZÜKMEZ
Bunlardan Yararlanmak İçin Sizden Tek İsteyimiz Üye Olmanız Yada Giriş Yapmanız.
Ben bu PWP de userim sadece Her hangi bir yetkim fln yok Bence çok hoş bir pwp Özellikle 80 oto başlangıç Statlar dagıtılmış isteyen Stat 0 Latıp Relog atıp istedigi gibi verebilir itemli başlangıç.Her job eşittir.Asla Edit yoktur.Gm lerimiz %75 onlinedir Onlar yok ken biz userler yardım ederiz.Denemye değer 0 LAg Günde 1 Veya 2 Kere savaş 1. cide 30 k np var o herife bakmayın Onda Sh Var ben gördüm Videosunu almaya çalışıyorum :=) asıl 1. 20 k dır.Önemli oln bunlar deil pk Tadını alabilmek Çok güzel bir Server HErkesi BEklerim Bu msj i Saat 2.54 Te atyorum gece :D birazda serverde user olsa Süper olucak Bi bakın beğeneceksiniz :D uzatmadan Ip yi vereyim bare
ıp=koserver.sytes.net
Kopanel=koserver.sytes.net 1307 Patch Ko panelde dir indirip oyuna girebilirsiniz İyi Pklar....
Ewt Ko panelde 1307 partch vardır indirmeden girebileceginizi SAnmam :) Ayrı ca server Şu aralar Kapalı Daha iyi bir sunucuya geçiş yapıyor Ztn lag yoktu ama Daha iyi sunucuya geçiolar SOnucta herşeyi bizim için yapıorlar Bu gun mutlaka açılır server bir kaç saat beklemeniz gereke bilir Sabrınız için TEşekkürler....
tarafından hasanmessi C.tesi Haz. 27, 2009 5:15 pm
evt arkadaslar server kapalı deil sunucuya daha yeni geciolar heran acılabilir bosa panik yapmıyalım ! bu arada fazla heveslenmeyin server acılınca hepinizi duman edicem :P (SonsOfHeroeS)