Arkadaşlar dier konuda hiç bir açıklama vermeden bir link vermis birde cok güzel oyun yazmıss onun için bu konuyu açmaya gerek duydumm....
http://dlcl.gfsrv.net/metin2/tr/Metin2_20070926.exe ilk önce buradan oyunu indirin..
Ayrıcada Her Bilgisayarda Çalışabilecek Bir Online Oyun
Donanim Gereksinimleri
Internet Baglantisi ve kisisel bir bilgisayara ihtiyaciniz var. 56kbit/s bir Internet baglantisi yeterli olacaktir.
Bilgisayariniz asagidaki Donanim-Gereksinimlerine sahip olmalidir:
Minimum Maksimum
Islemci 600 MHz 1.5 GHz
Bellek 128 MB 512 MB
NVidia RIVA TNT2 ATI Radeon 8500
NVidia Geforce3 ATI Radeon 7000
Oyunu Yüklemek Gayeet Basit !
Metin-2 - DoÄŸuya Has Macera MMOG sonra üye olun
Ama masaüstüne gelmediği için yüklediğinizin yere gelin
Şimdi Patch yüklücez resimdeki ona tiklayın o yüklücek bitince zaten start gelio
Oyuna girmediği için girdiği itibaren günceeel!!!!
Burdan karakterlere bakabilirsiniz..
Metin-2 - DoÄŸuya Has Macera MMOG
Oyunda 3 tane imparatorluk var 3 ününde farklı amacı
Birini Secin Ve Baslayın Oyuna girince Questleri anlatıcam bekleyyin!
Sözümü Tuttum Ve Devamı Getiriyoruuum!!!!!
İşte !!
Char Açmak
Ben size Savaşçıyı tavsiye ederim....Oyunda ayrıca müthiş bir pvp sistemi var..
Oyunda 3 tane imparatorluk var ben mavili olanı sectim Bayrağını Beğendim
Yukarıda Char Bölümüü
burda oyundan bir fotoo
quest yapıoruzz..
Queste Basladık
Statlar
Warrior: Str ve Hp
Sura: İnt ve hp biraz dex
Ninja: Dex hp ve str
Şaman: İnt ve hp biraz Dex
Skiller
Her classda 2 tane skill grubu var birini seciyorsunuz tabi 2 skill grubuda birbirinden avantajli ama bunu size birakiorum...
PvP
15 LVLDEN SONRA PVP Yapabilirsiniz....Dier imparatorluklarla kapisabilirsiniz veya arkadaslarinizlaa...
Savaşçının Skiller Örnek Olarak Veriyorum Skill Efektleri Oyunun Boyutuna Göre Gayeet iyi
http://dlcl.gfsrv.net/metin2/tr/Metin2_20070926.exe ilk önce buradan oyunu indirin..
Ayrıcada Her Bilgisayarda Çalışabilecek Bir Online Oyun
Donanim Gereksinimleri
Internet Baglantisi ve kisisel bir bilgisayara ihtiyaciniz var. 56kbit/s bir Internet baglantisi yeterli olacaktir.
Bilgisayariniz asagidaki Donanim-Gereksinimlerine sahip olmalidir:
Minimum Maksimum
Islemci 600 MHz 1.5 GHz
Bellek 128 MB 512 MB
NVidia RIVA TNT2 ATI Radeon 8500
NVidia Geforce3 ATI Radeon 7000
Oyunu Yüklemek Gayeet Basit !
Metin-2 - DoÄŸuya Has Macera MMOG sonra üye olun
Resim yeniden boyutlandırıldı. Tıklayarak resmin büyük halini görebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 1024x768 ve büyüklüğü 172KB. |
Ama masaüstüne gelmediği için yüklediğinizin yere gelin
Şimdi Patch yüklücez resimdeki ona tiklayın o yüklücek bitince zaten start gelio
Resim yeniden boyutlandırıldı. Tıklayarak resmin büyük halini görebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 1024x768 ve büyüklüğü 102KB. |
Oyuna girmediği için girdiği itibaren günceeel!!!!
Burdan karakterlere bakabilirsiniz..
Metin-2 - DoÄŸuya Has Macera MMOG
Oyunda 3 tane imparatorluk var 3 ününde farklı amacı
Birini Secin Ve Baslayın Oyuna girince Questleri anlatıcam bekleyyin!
Sözümü Tuttum Ve Devamı Getiriyoruuum!!!!!
İşte !!
Char Açmak
Resim yeniden boyutlandırıldı. Tıklayarak resmin büyük halini görebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 800x600 ve büyüklüğü 587KB. |
Ben size Savaşçıyı tavsiye ederim....Oyunda ayrıca müthiş bir pvp sistemi var..
Oyunda 3 tane imparatorluk var ben mavili olanı sectim Bayrağını Beğendim
Resim yeniden boyutlandırıldı. Tıklayarak resmin büyük halini görebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 800x600 ve büyüklüğü 536KB. |
Yukarıda Char Bölümüü
Resim yeniden boyutlandırıldı. Tıklayarak resmin büyük halini görebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 800x600 ve büyüklüğü 734KB. |
burda oyundan bir fotoo
Resim yeniden boyutlandırıldı. Tıklayarak resmin büyük halini görebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 800x600 ve büyüklüğü 113KB. |
quest yapıoruzz..
Resim yeniden boyutlandırıldı. Tıklayarak resmin büyük halini görebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 800x600 ve büyüklüğü 542KB. |
Queste Basladık
Resim yeniden boyutlandırıldı. Tıklayarak resmin büyük halini görebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 800x600 ve büyüklüğü 98KB. |
Resim yeniden boyutlandırıldı. Tıklayarak resmin büyük halini görebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 800x600 ve büyüklüğü 82KB. |
Statlar
Warrior: Str ve Hp
Sura: İnt ve hp biraz dex
Ninja: Dex hp ve str
Şaman: İnt ve hp biraz Dex
Skiller
Her classda 2 tane skill grubu var birini seciyorsunuz tabi 2 skill grubuda birbirinden avantajli ama bunu size birakiorum...
PvP
15 LVLDEN SONRA PVP Yapabilirsiniz....Dier imparatorluklarla kapisabilirsiniz veya arkadaslarinizlaa...
Savaşçının Skiller Örnek Olarak Veriyorum Skill Efektleri Oyunun Boyutuna Göre Gayeet iyi
Resim yeniden boyutlandırıldı. Tıklayarak resmin büyük halini görebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 800x600 ve büyüklüğü 111KB. |
Resim yeniden boyutlandırıldı. Tıklayarak resmin büyük halini görebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 800x600 ve büyüklüğü 108KB. |
Resim yeniden boyutlandırıldı. Tıklayarak resmin büyük halini görebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 800x600 ve büyüklüğü 104KB. |
Resim yeniden boyutlandırıldı. Tıklayarak resmin büyük halini görebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 800x600 ve büyüklüğü 122KB. |
Resim yeniden boyutlandırıldı. Tıklayarak resmin büyük halini görebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 800x600 ve büyüklüğü 102KB. |