ArkadasLar İstedigimiz her konuda Yardim destek öneri alabiliyorum haksızmıyım Ko-cuceymis yok neymis hepsi fasa fiso kocuceye 2 hafta önce girdim girdigime pisman oldum.Tanitim Yerlerine Girmeye Calistim en az abartisiz 10 dk bekledim ondan sonra sunucu bulunamiyor diyor.Sonra Tekrar Denedim Girdi Bu sefer konulara tikladim sunucu bulunamiyor diyor ve Artik bu foruma Gectim Cok memnunum Allah Bu forumda emeği geçen herkesden Razi olsun...Lütfen Up
5 posters
ALLah Razi OLsun PvPSerVErLar.ForumCLaN.Com ForumundaN benimle ayni fikirde olanlar uplasin..
cektar- Silver Master
- Post n°1
ALLah Razi OLsun PvPSerVErLar.ForumCLaN.Com ForumundaN benimle ayni fikirde olanlar uplasin..
xxxsystemxxx- Bronze Master
- Post n°2
Geri: ALLah Razi OLsun PvPSerVErLar.ForumCLaN.Com ForumundaN benimle ayni fikirde olanlar uplasin..
Kardeş Yağcılıkla Bır Yere Varilmiyor.
RaSPuTiN- Gold Master
- Post n°3
Geri: ALLah Razi OLsun PvPSerVErLar.ForumCLaN.Com ForumundaN benimle ayni fikirde olanlar uplasin..
Arkadaşa Katılıyorum.
KacakElektrikciMage- Bronze Master
- Post n°4
++++++++++
RaSPuTiN- Gold Master
- Post n°5
KacakElektrikciMage demiş ki:++++++++++
İşin Gücün PosT Kasmak
Shampion- Gold Master
- Post n°6
asLında dediğin çok doqru ama cvp yazanlarda haklı biras yağcılık olmuş :D:D
» KralMT2 Hamachisiz Server Resimli Anlatım
» 95.130.172.173 EŞİT DB HERKEZİ BEKLERİZ AYRINTILAR İÇERİDE GELENDENDE GELMEYENDENDE ALLAH RAZI OLSUN
» 95.130.172.173 EŞİT DB HERKEZİ BEKLERİZ AYRINTILAR İÇERİDE GELENDENDE GELMEYENDENDE ALLAH RAZI OLSUN
» %100 Usko Dalgalanan Pelerin Yapıldı İLk Kez PvpServerlar.forumclan Paylaşıyorum
» + rep istemeden yeni server verin bana hak verenler içeri girip uplasın pls
» %100 Usko Dalgalanan Pelerin Yapıldı İLk Kez PvpServerlar.forumclan Paylaşıyorum
» + rep istemeden yeni server verin bana hak verenler içeri girip uplasın pls