PROGRAMIN TANITIMI :
Tüm Windowslar için geçerli olan bu program, MSN'den çıkmadan tek tıkla birden fazla MSN açabilme imkanı sunuyor.
BİLGİLER :
KURULUM :
Windows XP için UYGULA butonuna basmanız yeterlidir.
Vista ve Windows 7 olan işletim sistemlerinde programı güvenli modda açıp çalıştırmanız gerekebilir.
GÜVENLİ MODDA AÇMA :
Bilgisayarınız açılırken F8 Tuşuna basınız. Karşınıza gelen sistem menüsünden
Güvenli Mod seçeneğini seçip Enter tuşuna basınız. Windows Güvenli Mod'da
açıldıktan sonra OGZSOFT Çoklu MSN programını çalıştırıp, hangi işletim sistemini
kullanıyorsanız Vista-64 bit veya Windows 7-64 bit UYGULA butonuna bastıktan sonra
Çoklu Msn'nizi kullanabilirsiniz.
64 BİT'DE NEDEN ÇALIŞMIYOR :
64 Bit işletim sistemlerinde güvenlik düzeyi daha yüksek olduğu için böyle bir işlem yapılıyor.
İPUCU :
32 Bit işletim sistemleri aynı olduğu için Xp işletim sisteminde Vista-32 bit Çoklu Msnyi kurabilirsiniz.
Yani Xp'deyken Vista, Windows 7-32 Bit işletim sistemindeykende Vista-32 Bit Çoklu Msnyi
kurabilirsiniz.
Program İçin Neler Gerekli?: Live Mesenger
DOWNLOAD OGZSOFT ÇOKLU MSN
Tüm Windowslar için geçerli olan bu program, MSN'den çıkmadan tek tıkla birden fazla MSN açabilme imkanı sunuyor.
BİLGİLER :
KURULUM :
Windows XP için UYGULA butonuna basmanız yeterlidir.
Vista ve Windows 7 olan işletim sistemlerinde programı güvenli modda açıp çalıştırmanız gerekebilir.
GÜVENLİ MODDA AÇMA :
Bilgisayarınız açılırken F8 Tuşuna basınız. Karşınıza gelen sistem menüsünden
Güvenli Mod seçeneğini seçip Enter tuşuna basınız. Windows Güvenli Mod'da
açıldıktan sonra OGZSOFT Çoklu MSN programını çalıştırıp, hangi işletim sistemini
kullanıyorsanız Vista-64 bit veya Windows 7-64 bit UYGULA butonuna bastıktan sonra
Çoklu Msn'nizi kullanabilirsiniz.
64 BİT'DE NEDEN ÇALIŞMIYOR :
64 Bit işletim sistemlerinde güvenlik düzeyi daha yüksek olduğu için böyle bir işlem yapılıyor.
İPUCU :
32 Bit işletim sistemleri aynı olduğu için Xp işletim sisteminde Vista-32 bit Çoklu Msnyi kurabilirsiniz.
Yani Xp'deyken Vista, Windows 7-32 Bit işletim sistemindeykende Vista-32 Bit Çoklu Msnyi
kurabilirsiniz.
Program İçin Neler Gerekli?: Live Mesenger
DOWNLOAD OGZSOFT ÇOKLU MSN
OGZSOFT Çoklu MSN Ekran Görüntüsü | </tr>