Arkada?lar bildigimiz gibi herkes server kuruyor yada kurmaya çal???yor. Sizlerde güzel özenli temiz bir server kurmak istiyorsan?z Benden iyisini bulamassan?z arkada?lar amac?m?z kimseyi kaz?klamak yada paras?n? Çalmak degil. aslada olamaz B?z?m ?s?m?z sadece sizlere yard?m etmek yard?m Ederkende emegimizin kar??gl?g?n? almakt?r Ben asla para ve usko char kars?l?g? yapmad?m Yapm?camda. Ama çok ?srar eden olursa usko char kar?sl?g? yada item Olur ama as?l amac?m?z köntör ile kurmakt?r asla yanl?s anlamay??z benden daha ii kurabilen varsa buyrun gels?n ben? bulsun der?m
Evet srver kurmak ?st?yorsan?z tam adres?ne geld?n?z
Minikosatis@hotmail.com Dan bana ulasabilirisniz Dedigim gibi güvenli bir server ?c?n tam bu msn
Not = Çoluk cocuk eklemes?n Birde yard?m istemey?n?z ?artlar? verd?m köntör yada usko Char Suan wps server kurdugumuz B?rcok k?s? var S?zlerde guvenle kurdumak ?st?yorsan?z buraya
Anti cheat kopanel ini port exe pacht Hersey Yap?l?r rebirth Sistem...
Herkese Sayg?lar
Evet srver kurmak ?st?yorsan?z tam adres?ne geld?n?z
Minikosatis@hotmail.com Dan bana ulasabilirisniz Dedigim gibi güvenli bir server ?c?n tam bu msn
Not = Çoluk cocuk eklemes?n Birde yard?m istemey?n?z ?artlar? verd?m köntör yada usko Char Suan wps server kurdugumuz B?rcok k?s? var S?zlerde guvenle kurdumak ?st?yorsan?z buraya
Anti cheat kopanel ini port exe pacht Hersey Yap?l?r rebirth Sistem...
Herkese Sayg?lar