arkadaşlar be internet cafeden pwp cd si aldım adam abana dediki içindeki kılasörü masa üstüne at dedi bende kopyalyıp atınce şu hatayı alıyorum dosya kopyalanamıyor kaynak dosya ve ya diskten okunamıyor die hata alıyorum bide başka dosyadawar o dosyadada ipo lar war onu kopyala yapıştır dşyorum şu hata alıryorrum zip okunamıyor die her 2sinede çözüm arıyorum yeyr çözümü bilmi yosanız pwp linki koyabilirsiniz link tek olursa sevinirim hürmetler
5 posters
bi baksanız
alican159- Silver Master
- Post n°2
Geri: bi baksanız
bide cd nin içinden girmeye çalışınca oyuna şuhata geliyor can`t open local file die hepsine çözüm dediğim gibi çözmü bilmiyorsanız link koyun pwp tşkrler herkeze
Alemdarbey- Bronze Master
- Post n°3
Cafe Sahıbıne bıdaha gıt .. Cd De Hata Var. Bilgisayarında da Zip olsn Yeter.
by0rhan- Bronze Master
- Post n°4
hatalı cd pcde sorun yok cdde var
RaSPuTiN- Gold Master
- Post n°5
Git CD'yi CAfeCinin Suratına At Eve Git Herhangi Bir Panelden İndir Gitsin :D En Basiti Kotaya Falan Acıma Geçerse GeçsiN :D
Ama Sorun Senin Pc'de Cd Okuyamıyor..
Programlarından Teki Eksiktir..
Ama Sorun Senin Pc'de Cd Okuyamıyor..
Programlarından Teki Eksiktir..
snnbyr- Bronze Master
- Post n°6
Ya beyler Cd de sorun flen yok kestırıp atmayın kardesım senınkı onemlı bı sorun senın cd-writer da bı sorun war ustunde weya ıcınde toz ,kir, pislik vb bısı ler yapısmıs olabılır bu bır soruna daha neden acabılıor oda dongusellık denetımı hatası bı arastır derım ama baska cd den calısabılıyor yanı bazen cd dende farkedıo benım de ole 1 cd wardı bende aynı hatayı werıordu arkadasta calıstı 1 arastır derim ben...