By.CagataY SaYgılarımlA...!
[Server]
Count=1
IP0=212.174.142.116
[Version]
Files=1299
[Join]
Registration site=http://www.gamersko.com/
YAPARAK OYUNA GİREBİLİRSİNİZ
En Sonki Bakımda Bifrosttaki Çıkış Npcsi Düzeltildi Slotlar Genişletildi Teleportlar Düzenlendi Dağda Doğmalar FİX. Expler %33 Oranında Azaldı Drop Rate %100 Den %70 E düşürüldü Yeni Gelenler İçin Exp Eventimiz ve Boss Eventimiz Olacaktır
Kordinat ; 665,432
Bulcan Görevi >
Kordinat ; 717,418
[Priest] Iris ;
+1 - +4 %100
+1 - +4 %100
Exp Görevleri >
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Haunga Warrior Getirerek Scroll Of Armor 300 Scroll Pakedini Kazanabilirsin. (+300 AC)
Graham +6 Görevi
[Ascetic]Veda >
Bilgi ; 70 Görevini ve Eslant Experience Görevlerini Bu NPC den yapabilirsiniz.
Kordinat ; 509,535
İçerik ;
70 Görevi ;
Bilgi ; 50 Adet Stone Of Ewil Wizard Getirerek Classına Göre 70 level görev itemlerini alabilirsin. / 1 Kez yapılır
Diğer Görevler >
Dark Knight Görevi ;
Bilgi ; 75 Adet Stone Of Dark Knight Getirerek 500.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır
Paramun Görevi ;
Bilgi ; 75 Adet Stone Of Paramun Itemini NPC' ye getirerek 800.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır
Apostle Of Flames Görevi ;
Bilgi ; 75 Adet Stone Of Apostle Of Flames Itemini NPC' ye getirerek 600.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır
[Teleport] Dark Land
Bilgi ; 65-83 level arası oyuncuları Dark Land Mekanına Işınlar.
Kordinat ; 620,554Kod:
Dominion Of Krowaz ;
Bilgi ; 80 Level olduğunuzda yapabileceğiniz Eşya görevleri içerir.
Kordinat ; Human ; 53,1863 / Orc ; 71,1968
İçerik ;
◘ Undefeatable Wirinom Görevi
Görevi verebilmek için ;
1 Adet Stone Of Giga Hammer
1 Adet Stone Of Cuff Binder
1 Adet Stone Of Krowaz
1 Adet Stone Of Betrayal
Getirmelisin.
[Teleport]Krowaz ;
Bilgi ; Tek Tuş ile Krowaz bölgesindeki Tüm slotlara ulaşabilirsin.
Kordinat ; Human: 117,1858 / Orc: 120,1953Kod:
DARK LAND >
[EXCHANGE]Dark Land ;
Bilgi ; Dark Land Bölgesine Özel Experience Görevlerini veya Eşya Görevlerini yapabilirsiniz.
Kordinat ; 172,425
xp Görevleri >
Lillime Görevi ;
Bilgi ; 30 Adet Stone Of Lillime Getirerek 300.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır
Leech King Görevi ;
Bilgi ; 30 Adet Stone Of Leech King Getirerek 300.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır
Minotaur Görevi ;
Bilgi ; 30 Adet Stone Of Minotaur Getirerek 300.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır
Cocatrice Görevi ;
Bilgi ; 30 Adet Stone Of Cockatrice Getirerek 300.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır
Item Görevleri >
Sash Of Sorrows Görevi ;
Bilgi ; 15 Adet Stone Of Bone Dragon Getirerek Sash Of Sorrows itemini alabilirsin. / 1 Kez yapılır
Judicious Belt Görevi ;
Bilgi ; 15 Adet Stone Of Leech King Itemi Getirerek Judicious Belt itemini alabilirsin. / 1 Kez yapılır
Dread Shield Görevi ;
Bilgi ; 15 Adet Stone Of Deva Bird Getirerek Dread Shield Itemini Alabilirsin. / 1 Kez yapılır
Spear Of Murky Waters Görevi ;
Bilgi ; 15 Adet Stone Of Minotaur İtemi Getirerek Spear Of Murky Waters İtemini alabilirsin. / 1 Kez yapılır
Cold-Hearted Dagger Görevi ;
Bilgi ; 15 Adet Stone Of Lillime Getirerek Cold-Hearted Dagger itemini alabilirsin. / 1 Kez yapılır
Dark Land Çıkış >
Bilgi ; Dark Land Bölgesinden Moradona ışınlanırsınız.
Kordinat ; 186,435
HELL ABYSS >
[Teleport] Felankors Lair >
Bilgi ; Isiloons Soldier Monsterından düşen Dragon Marble itemini getirerek Felankor Laira giriş yapabilirsiniz.
Kordinat ; 54,64Kod:
Adream >
[EXCHANGE]Adream >
Bilgi ; Colony Zone Bölgesinde Kestiğiniz Bossların içerisinden düşen stone itemlerini bu NPC de kırdırabilir karşınıza çıkan seçeneklerden birini tıklayarak dilediğiniz eşyaya sahip olabilirsiniz.
Ayrıca Atilla & Felankor & Isiloon Stone Kırdırma bölümüde bu NPC' dedir.
Kordinat ; Human: 618,889 / Orc: 1377,1106Serverın NPC Bilgileridir. Server Açılış Tarihi 14.09.2009
Önemli Not
Servarda Güvenlik X-Skip Wardır..
Griş Bölümnde 10-En Fazla 20 Sny Beklicektir.
Clientimiz Çikmistir Duyrulur.
TIKLA: [Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilirler. ]]
Bunu İndirmeniz Cok Yararlı Olckatır. Clnet. EN Üsttedeqi Exe.
X-Skip Hatası Alanlar Sİte Hemen Köşedek Downlaod Pach =>TIKLA: [Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilirler. ][/B[/URL]]
Olmazsa Dier Http Deneyniz Üstte Belitrldi gbi TIKLA: [Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilirler. ][/B[/URL]]
Destek Msn Mutlaka Ekleyin Sorunlar için 7/24:
[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilirler. ]
Donanaım:
Amd Phenom işlemci
8 gb ram
1 terabayt disk
30 mbit int hızı
Metro Bağlantı
[CagataY]
[Server]
Count=1
IP0=212.174.142.116
[Version]
Files=1299
[Join]
Registration site=http://www.gamersko.com/
YAPARAK OYUNA GİREBİLİRSİNİZ
En Sonki Bakımda Bifrosttaki Çıkış Npcsi Düzeltildi Slotlar Genişletildi Teleportlar Düzenlendi Dağda Doğmalar FİX. Expler %33 Oranında Azaldı Drop Rate %100 Den %70 E düşürüldü Yeni Gelenler İçin Exp Eventimiz ve Boss Eventimiz Olacaktır
-------------------------------------------
Server CZ-ADREAM’DİR
Ronark Land
Mevcuttur
CLİENT İÇİN
BURAYA TIKLAMANIZ YETERLİ.
Dosya İndirmek İçin Tıklayın
ftp mize gitmek için tıklayın
gereken dosyalar mevcuttur.
Server Valentine db v1.4 tür.(Sadece Bizde.)
Yakında Mage Server Acılacaktir Valentine Mage db versiyon 1 olarak
Öncelikle selam.sizin içinizden bu serveri kuran kim nasıl kurdu vb..
sorular aklınızdan geçmiştir.ve kendim gerekduydum bu yorumu yazmayı oncelikle ben sağlam ve uzun omurlu serverlerde
oynamayı severim.hemen hemen en iyilerinde oynadım parasını fazlasıyla vererek hizmet almaya calıştım ama nafile ama şunu anladım herşeyin para olmadığı.
ahmet abim vardı bloodko nun sahibi ve yoneticisi çok iyi bi insandır kendisi.ahmet abinin msn de kapattık sunucuları elveda bloodko yazarken gordum.o zamanda oynalim adlı serveri bırakmıstım.
işte konuştum server açmaya karar verdim.server açmamda ahmet abinin büyük etkisi vardır.yani rahatsız olduğum nokta şu G.rC3k knight da oynamak için milyarlar yatırman gerekli.ama bazı sağlam sunucuların(diğer server sahipleri yanlış anlamasın ama benim görüşüm böyle sunucu fiyatlari vs.) türkmilletinden fazla para alma isteğini gordum.bu iş te beni rahatsız etti.tabiki iyi hizmet için iyi paravermen gerekli ama
ben bu kuralı kaldırmak ıcın burdayım.gereken en iyi hizmeti vererek knightoninepwp oyuncularını bu servere cağırıyorum PowerUpStore de sadece Ncs Nts Class değişimi vardır.hiçbir şekilde edit ve edit item satışı yoktur.
sunucular ahmet beye aittir..sunuculara birşey olana kadar server acık kalacaktır.ufak tefek sorunları hallettik.para sıkıntım olmadığı surece (ki olacağını zannetmiyorum) sizlere hizmet vereceğim.
yani burda bu serveri kıskanmak diye birşey yok
bu serveri sizler için açtım.
Ve En Önemlisi Uzun Ömürlü Bir Server.! 2-3 Günlük Serverlerde Emeklerinizin
Gitmemesini İstiyorsanız 1 Kerede Olsun Bizi Deneyin.
LÜTFEN SERVER İÇİN 1 YORUM.
(unutmayın bu serverin database si 4 haftalık bi süreyle düşünüldü en iyisi yapıldı.Yani bizde biliyoruz full pk db yapmayı full mage server yapip en yaz 350 user online olmasini ama düşündüğümüzde en sağlıklısı bunu tercih ettik.)
Sorularınız Görüşleriniz Önerileriniz İçin
( [Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilirler. ] )
§erver Açılış Tarihi=>14.09.2009(PAZARTESİ)
Serverimizin 2.Günü Usko Maradon Magic Anvil Pazarından 1 ss
KoDestekGm Uskodan Farkımız..Usko Oynamak İçin en az 2000 lira bayılmanız lazım buraya playerlık bayılın yetiyor
Ufacık Bir Bilgi ;
Nerde Exp Kasarım Item Yaparım ?
Level 58'e kadar 1 exp istediği için moradonda rahatçana olabilirisiniz. 58'den sonra sizi bekleyen exp görevleri olacaktır. Örneğin 100 tane smildon taşı getirdiğinizde sizi 58 levelden 67 level yapar. Geriye kalan exp görevlerinide yaptınızmı siz artık 70 levelsiniz
70'den sonra ne yapcam ?
70'den sonra yeni adresiniz eslant olacaktır. Orada da exp görevleri
sizi beklemektedir.
Tüm Exp Görevleri Bitti Ama 80 Olamadım
Sorun yok ! En iyi exp veren yaratıklar var. Partyce Titan kesebilirsiniz. Sabaha kadar sizi 80 yapar emin olun. Genellikle Quest Li ve Süper Zor Bir Server
Levelimi kastım şimdi item istiyorum ?
Ne isterdiniz shard mı ? 5 adet paramun taşı getir eslant exchange sana shard +6 versin,yoksa raptor +6 mı istiyon 5 adet balrog taşı getirecen o zaman . Exchange Eslant'ın sana daha bir çok süprizi var
Exp Kasma Yerleri
1-60 Moradon 60-70 Elmorad Castle Luferson Da Bulunan Quest Npc si ( Harpy, Raven Harpy, Troller , Apostle) 70-83 Eslant ( Paramun,Doom Soldier,Dark Knight,Evil Wizard, Raven Harpy, Falcon vsvs.) Db'nin Yapım Aşaması Yaklaşık 4Hafta.Db GamersKO Myko Db Üzerine Kurlmuş(Editlenmiştir)
Questlerin Hepsi Sorunsuzdur Çalışmayan Quest Yoktur
Masterler Normal Görev İle Açılmaktadır 70 Skilleri Görevler İle Açılmaktadır.
Database de tam (210 adet) rebirth item bulunmaktadır.Zoneler NPC ler Monster yerleri teker teker gözden geçirilip düzenlendi.
Castle Siege War Tamamiyle Sorunsuzdur Delosta Np Gidip Gelir
Grade 3 ve Üstü Clanlar Katılabilir Yenen Clanın Bayrağı Dikilir
Delosun Hazinesinden Yaralanır Yani Vergi Sistemi Sorunsuzdur
Capult Sorunsuzdur Basılabilir Delosun Sahibi Delos Kalesinin Kapısını Kapatabilir..
Lunar War! Tamamiyle Sorunsuzdur Karşı Taraf Basılır
Dark Lunar War Tamamiyle Sorunsuzdur İsimler Geçer
30-59 Arası Savaşa Girebilir Karşı Irk Basılamaz
Stat-Skill-Master Kontrolü Yapılır Lunar Valley Kapısından Giriş Yapılır
Forgetten Temple Sorunsuzdur içeri 32 oyuncu girer monsterlar sayar ve kazanınca chest alınır.
Warder - Keeper Vardır Np Gelir İsimler Geçer..
MORADON ;
[Quest]Noobique ;
Bilgi ; 1-20 Level arası yapılması tavsiye edilen görev npc si
Server CZ-ADREAM’DİR
Ronark Land
Mevcuttur
CLİENT İÇİN
BURAYA TIKLAMANIZ YETERLİ.
Dosya İndirmek İçin Tıklayın
ftp mize gitmek için tıklayın
gereken dosyalar mevcuttur.
Server Valentine db v1.4 tür.(Sadece Bizde.)
Yakında Mage Server Acılacaktir Valentine Mage db versiyon 1 olarak
Öncelikle selam.sizin içinizden bu serveri kuran kim nasıl kurdu vb..
sorular aklınızdan geçmiştir.ve kendim gerekduydum bu yorumu yazmayı oncelikle ben sağlam ve uzun omurlu serverlerde
oynamayı severim.hemen hemen en iyilerinde oynadım parasını fazlasıyla vererek hizmet almaya calıştım ama nafile ama şunu anladım herşeyin para olmadığı.
ahmet abim vardı bloodko nun sahibi ve yoneticisi çok iyi bi insandır kendisi.ahmet abinin msn de kapattık sunucuları elveda bloodko yazarken gordum.o zamanda oynalim adlı serveri bırakmıstım.
işte konuştum server açmaya karar verdim.server açmamda ahmet abinin büyük etkisi vardır.yani rahatsız olduğum nokta şu G.rC3k knight da oynamak için milyarlar yatırman gerekli.ama bazı sağlam sunucuların(diğer server sahipleri yanlış anlamasın ama benim görüşüm böyle sunucu fiyatlari vs.) türkmilletinden fazla para alma isteğini gordum.bu iş te beni rahatsız etti.tabiki iyi hizmet için iyi paravermen gerekli ama
ben bu kuralı kaldırmak ıcın burdayım.gereken en iyi hizmeti vererek knightoninepwp oyuncularını bu servere cağırıyorum PowerUpStore de sadece Ncs Nts Class değişimi vardır.hiçbir şekilde edit ve edit item satışı yoktur.
sunucular ahmet beye aittir..sunuculara birşey olana kadar server acık kalacaktır.ufak tefek sorunları hallettik.para sıkıntım olmadığı surece (ki olacağını zannetmiyorum) sizlere hizmet vereceğim.
yani burda bu serveri kıskanmak diye birşey yok
bu serveri sizler için açtım.
Ve En Önemlisi Uzun Ömürlü Bir Server.! 2-3 Günlük Serverlerde Emeklerinizin
Gitmemesini İstiyorsanız 1 Kerede Olsun Bizi Deneyin.
LÜTFEN SERVER İÇİN 1 YORUM.
(unutmayın bu serverin database si 4 haftalık bi süreyle düşünüldü en iyisi yapıldı.Yani bizde biliyoruz full pk db yapmayı full mage server yapip en yaz 350 user online olmasini ama düşündüğümüzde en sağlıklısı bunu tercih ettik.)
Sorularınız Görüşleriniz Önerileriniz İçin
( [Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilirler. ] )
§erver Açılış Tarihi=>14.09.2009(PAZARTESİ)
Serverimizin 2.Günü Usko Maradon Magic Anvil Pazarından 1 ss
KoDestekGm Uskodan Farkımız..Usko Oynamak İçin en az 2000 lira bayılmanız lazım buraya playerlık bayılın yetiyor
Ufacık Bir Bilgi ;
Nerde Exp Kasarım Item Yaparım ?
Level 58'e kadar 1 exp istediği için moradonda rahatçana olabilirisiniz. 58'den sonra sizi bekleyen exp görevleri olacaktır. Örneğin 100 tane smildon taşı getirdiğinizde sizi 58 levelden 67 level yapar. Geriye kalan exp görevlerinide yaptınızmı siz artık 70 levelsiniz
70'den sonra ne yapcam ?
70'den sonra yeni adresiniz eslant olacaktır. Orada da exp görevleri
sizi beklemektedir.
Tüm Exp Görevleri Bitti Ama 80 Olamadım
Sorun yok ! En iyi exp veren yaratıklar var. Partyce Titan kesebilirsiniz. Sabaha kadar sizi 80 yapar emin olun. Genellikle Quest Li ve Süper Zor Bir Server
Levelimi kastım şimdi item istiyorum ?
Ne isterdiniz shard mı ? 5 adet paramun taşı getir eslant exchange sana shard +6 versin,yoksa raptor +6 mı istiyon 5 adet balrog taşı getirecen o zaman . Exchange Eslant'ın sana daha bir çok süprizi var
Exp Kasma Yerleri
1-60 Moradon 60-70 Elmorad Castle Luferson Da Bulunan Quest Npc si ( Harpy, Raven Harpy, Troller , Apostle) 70-83 Eslant ( Paramun,Doom Soldier,Dark Knight,Evil Wizard, Raven Harpy, Falcon vsvs.) Db'nin Yapım Aşaması Yaklaşık 4Hafta.Db GamersKO Myko Db Üzerine Kurlmuş(Editlenmiştir)
Questlerin Hepsi Sorunsuzdur Çalışmayan Quest Yoktur
Masterler Normal Görev İle Açılmaktadır 70 Skilleri Görevler İle Açılmaktadır.
Database de tam (210 adet) rebirth item bulunmaktadır.Zoneler NPC ler Monster yerleri teker teker gözden geçirilip düzenlendi.
Castle Siege War Tamamiyle Sorunsuzdur Delosta Np Gidip Gelir
Grade 3 ve Üstü Clanlar Katılabilir Yenen Clanın Bayrağı Dikilir
Delosun Hazinesinden Yaralanır Yani Vergi Sistemi Sorunsuzdur
Capult Sorunsuzdur Basılabilir Delosun Sahibi Delos Kalesinin Kapısını Kapatabilir..
Dark Lunar War Tamamiyle Sorunsuzdur İsimler Geçer
Forgetten Temple Sorunsuzdur içeri 32 oyuncu girer monsterlar sayar ve kazanınca chest alınır.
Warder - Keeper Vardır Np Gelir İsimler Geçer..
MORADON ;
[Quest]Noobique ;
Bilgi ; 1-20 Level arası yapılması tavsiye edilen görev npc si
Kordinat ; 665,432
İçerik ;
Worm Görevi >
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Worm Karşılığı Silver Bar kazanırsınız. / 1 Kez
yapılır.
Kecoon Görevi >
Bilgi ; 20 Adet Stone of Kecoon Karşılığı Wood Staff +8 / Two-Handed Sword +8 / Maul +8 / Dagger +8 Itemlerinden birini seçerek alırsınız. / 1 Kez yapılır.
Worm Görevi >
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Worm Karşılığı Silver Bar kazanırsınız. / 1 Kez
yapılır.
Kecoon Görevi >
Bilgi ; 20 Adet Stone of Kecoon Karşılığı Wood Staff +8 / Two-Handed Sword +8 / Maul +8 / Dagger +8 Itemlerinden birini seçerek alırsınız. / 1 Kez yapılır.
Bulcan Görevi >
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Bulcan Karşılığı 500.000 Experience Point Kazanırsınız. / 1 Kez yapılır.
Bulture Görevi >
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Bulture Karşılığı 3.500.000 Experience Point Kazanırsınız / 1 Kez yapılır.
[Arena Manager] Dualer
Bilgi ; Arenaya teleport NPC Sidir
Bulture Görevi >
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Bulture Karşılığı 3.500.000 Experience Point Kazanırsınız / 1 Kez yapılır.
[Arena Manager] Dualer
Kordinat ; 717,418
[Coliseum] Artes ;
Kordinat ; 756,479
[Beginner Items] Jack ;
Bilgi ; Oyuna başlangıç itemlerini verir. Karşılığında herhangi bir eşya istemez.
Kordinat ; 805,417
[Mercenary Captain] Cougar ;
Bilgi ; Level 10 olduğunuzda Skillerinizi geliştirebilmek için, Mevcut Skill veya Stat pointlerinizi 0 layıp tekrar verebilmek için kullanabilirsiniz.
Kordinat ; 749,527
Chaotic Generator ;
Bilgi ; Bifrost çıkışı elde ettiğiniz taşları burada kırdırıp karşılığında kullanabileceğiniz eşyalar elde edebilirsiniz.
Kordinat ; 703,528
[Grand Merchant] Kaishan ;
Bilgi ; Level 10 olduğunuzda Skillerinizi geliştirebilmek için, Mevcut Skill veya Stat pointlerinizi 0 layıp tekrar verebilmek için kullanabilirsiniz.
Kordinat ; 814,688
[Operator] Moira ;
Bilgi ; Abyss Dungeon da topladığınız Abyss gemlerden 10 tanesini bu npc ye vererek istediğiniz classın istediğiniz parça Class Chitin Armor (+7) alabilirsiniz.
Kordinat ; 801,771
Kordinat ; 756,479
[Beginner Items] Jack ;
Bilgi ; Oyuna başlangıç itemlerini verir. Karşılığında herhangi bir eşya istemez.
Kordinat ; 805,417
[Mercenary Captain] Cougar ;
Kordinat ; 749,527
Chaotic Generator ;
Bilgi ; Bifrost çıkışı elde ettiğiniz taşları burada kırdırıp karşılığında kullanabileceğiniz eşyalar elde edebilirsiniz.
Kordinat ; 703,528
[Grand Merchant] Kaishan ;
Kordinat ; 814,688
[Operator] Moira ;
Bilgi ; Abyss Dungeon da topladığınız Abyss gemlerden 10 tanesini bu npc ye vererek istediğiniz classın istediğiniz parça Class Chitin Armor (+7) alabilirsiniz.
Kordinat ; 801,771
[Priest] Iris ;
Bilgi ; Forgotten Temple eventine belirli saatler arasında bu npc den giriş yapabilir. Event sonucu kazandığınız kutuları Chaotic Generator' da kırdırıp eşyalar elde edebilirsiniz.
Kordinat ; 815,919Kod:
El Morad Castle
[Quest]ElMorad Castle
Bilgi ; Çeşitli Görevleri yapıp Experience pointlerinizi artırabilir, Scroll Görevlerini yaparak can artırıcı, %150 hızlandırıcı gibi özellikler sağlayan scrollardan kazanabilirsiniz.
Kordinat ; 1631,390
Upgrade oranları normal silahlar için (busla)
Kordinat ; 815,919Kod:
El Morad Castle
[Quest]ElMorad Castle
Bilgi ; Çeşitli Görevleri yapıp Experience pointlerinizi artırabilir, Scroll Görevlerini yaparak can artırıcı, %150 hızlandırıcı gibi özellikler sağlayan scrollardan kazanabilirsiniz.
Kordinat ; 1631,390
Upgrade oranları normal silahlar için (busla)
+1 - +4 %100
- +5 %95
- +6 %50
- +7 %30
- +8 %15
- +9 %0.1
- +10 %0
- +1 %100
- +2 %40
- +3 %15
+1 - +4 %100
- +5 %80
- +6 %50
- +7 %30
- +8 %10
- +9 %1
- +10 %0
Exp Görevleri >
Skeleton Knight Görevi ;
Bilgi ; 100 Adet Stone Of Skeleton Knight Itemini NPC' ye getirerek 50.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır.
Haunga Warrior Görevi ;
Bilgi ; 100 Adet Stone Of Haunga Warrior Itemini NPC' ye getirerek
100.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır.
Dragon Tooth Skeleton Görevi ;
Bilgi ; 75 Adet Stone Of Dragon Tooth Itemini NPC' ye getirerek 150.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır.
Hornet Görevi :
Bilgi ; 100 Adet Stone Of Hornet Itemini NPC' ye getirerek 180.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır.
Harpy Görevi ;
Bilgi ; 75 Adet Stone Of Harpy Itemini NPC' ye getirerek 200.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır.
Raven Harpy Görevi ;
Bilgi ; 75 Adet Stone Of Raven Harpy Itemini NPC' ye getirerek 300.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır.
Smilodon Görevi ;
Bilgi ; 100 Adet Stone Of Smilodon Itemini NPC' ye getirerek 300.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır.
Scroll Görevleri >
P Scrolls >
HP Scroll 1500+ ;
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Tyon Getirerek 1500+ HP Scroll Kazanabilirsin.
HP Scroll 2000+ ;
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Hell Hound Getirerek 2000+ HP Scroll Kazanabilirsin.
Stat Scrolls ;
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Spoiler Getirerek İstediğin Stat Scroll Pakedini Kazanabilirsin.
Speed-Up Potion ;
Bilgi 20 Adet Stone Of Uruk Hai Getirerek Speed-Up Potion'u ( Sw Scroll olarak söylenir ) Kazanabilirsin.
Armor Scrolls >
Scroll Of Armor 300 ;
Bilgi ; 100 Adet Stone Of Skeleton Knight Itemini NPC' ye getirerek 50.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır.
Haunga Warrior Görevi ;
Bilgi ; 100 Adet Stone Of Haunga Warrior Itemini NPC' ye getirerek
100.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır.
Dragon Tooth Skeleton Görevi ;
Bilgi ; 75 Adet Stone Of Dragon Tooth Itemini NPC' ye getirerek 150.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır.
Hornet Görevi :
Bilgi ; 100 Adet Stone Of Hornet Itemini NPC' ye getirerek 180.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır.
Harpy Görevi ;
Bilgi ; 75 Adet Stone Of Harpy Itemini NPC' ye getirerek 200.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır.
Raven Harpy Görevi ;
Bilgi ; 75 Adet Stone Of Raven Harpy Itemini NPC' ye getirerek 300.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır.
Smilodon Görevi ;
Bilgi ; 100 Adet Stone Of Smilodon Itemini NPC' ye getirerek 300.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır.
Scroll Görevleri >
P Scrolls >
HP Scroll 1500+ ;
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Tyon Getirerek 1500+ HP Scroll Kazanabilirsin.
HP Scroll 2000+ ;
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Hell Hound Getirerek 2000+ HP Scroll Kazanabilirsin.
Stat Scrolls ;
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Spoiler Getirerek İstediğin Stat Scroll Pakedini Kazanabilirsin.
Speed-Up Potion ;
Bilgi 20 Adet Stone Of Uruk Hai Getirerek Speed-Up Potion'u ( Sw Scroll olarak söylenir ) Kazanabilirsin.
Armor Scrolls >
Scroll Of Armor 300 ;
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Haunga Warrior Getirerek Scroll Of Armor 300 Scroll Pakedini Kazanabilirsin. (+300 AC)
Scroll Of Armor 200 ;
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Ape Getirerek Scroll Of Armor 200 Scroll Pakedini Kazanabilirsin. (+200 AC)
Attack Scroll >
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Kongau Getirerek Attack Scroll Pakedini Kazanabilirsin (%20 AP)
[Quest]Doda Camp ;
Bilgi ; 20 Stone Of Ash Knight, 20 Stone Of Burning Skeleton, 20 Stone Of Skeleton Karşılığı Chitin Set +7 Kazanabilirsin
Kordinat ; 1067,1125Kod:
ESLANT >>
[EXCHANGE]Eslant ;
Bilgi ;
İçeriği Çok geniş bir NPC dir. Eslantta Doğan Bosslardan düşürdüğünüz taşları bu NPC de kırdırabilir, Bol ve çeşitli item görevlerini yaparak karakterinizi güçlendirebilirsiniz.
Kordinat ; 519,414
İçerik ;
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Ape Getirerek Scroll Of Armor 200 Scroll Pakedini Kazanabilirsin. (+200 AC)
Attack Scroll >
Bilgi ; 20 Adet Stone Of Kongau Getirerek Attack Scroll Pakedini Kazanabilirsin (%20 AP)
[Quest]Doda Camp ;
Bilgi ; 20 Stone Of Ash Knight, 20 Stone Of Burning Skeleton, 20 Stone Of Skeleton Karşılığı Chitin Set +7 Kazanabilirsin
Kordinat ; 1067,1125Kod:
ESLANT >>
[EXCHANGE]Eslant ;
Bilgi ;
İçeriği Çok geniş bir NPC dir. Eslantta Doğan Bosslardan düşürdüğünüz taşları bu NPC de kırdırabilir, Bol ve çeşitli item görevlerini yaparak karakterinizi güçlendirebilirsiniz.
Kordinat ; 519,414
İçerik ;
Graham +6 Görevi
- Totamic Spear +6 Görevi
- Glave +6 Görevi
- Raptor +6 Görevi
- Mirage Dagger +6 Görevi
- Shard +6 Görevi
- Elixir Staff +6 Görevi
- Iron Impact +6 Görevi
- Dual Opal Earring +0 Görevi / 1 Kez yapılır
- Dual Bronze Earring +0 Görevi / 1 Kez yapılır
- Dual Silver Earring +0 Görevi / 1 Kez yapılır
- Amulet Of Strength +0 Görevi / 1 Kez yapılır
- Amulet Of Dexterity +0 Görevi / 1 Kez yapılır
- Amulet Of Health +0 Görevi / 1 Kez yapılır
- Amulet Of Magic Power +0 Görevi / 1 Kez yapılır
- Belt Of Strength +0 Görevi / 1 Kez yapılır
- Belt Of Dexterity +0 Görevi / 1 Kez yapılır
- Belt Of Life +0 Görevi / 1 Kez yapılır
- Diamond Ring +0 Görevi / 1 Kez yapılır
- Elf Ring +0 Görevi / 1 Kez yapılır
- Ruby Ring +0 Görevi / 1 Kez yapılır
- Crystal Ring +0 Görevi / 1 Kez yapılır
- Gold Bar Görevi
- Classa Göre Shell Set +6 Görevi
[Ascetic]Veda >
Bilgi ; 70 Görevini ve Eslant Experience Görevlerini Bu NPC den yapabilirsiniz.
Kordinat ; 509,535
İçerik ;
70 Görevi ;
Bilgi ; 50 Adet Stone Of Ewil Wizard Getirerek Classına Göre 70 level görev itemlerini alabilirsin. / 1 Kez yapılır
Diğer Görevler >
Dark Knight Görevi ;
Bilgi ; 75 Adet Stone Of Dark Knight Getirerek 500.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır
Paramun Görevi ;
Bilgi ; 75 Adet Stone Of Paramun Itemini NPC' ye getirerek 800.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır
Apostle Of Flames Görevi ;
Bilgi ; 75 Adet Stone Of Apostle Of Flames Itemini NPC' ye getirerek 600.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır
[Teleport] Dark Land
Bilgi ; 65-83 level arası oyuncuları Dark Land Mekanına Işınlar.
Kordinat ; 620,554Kod:
Dominion Of Krowaz ;
Bilgi ; 80 Level olduğunuzda yapabileceğiniz Eşya görevleri içerir.
Kordinat ; Human ; 53,1863 / Orc ; 71,1968
İçerik ;
◘ Undefeatable Wirinom Görevi
- Undefeatable Nebiros Görevi
- Undefeatable Leonard Görevi
- Undefeatable Baal Görevi
- Undefeatable Raum Görevi
- Undefeatable WindForce Görevi
- Undefeatable Fulitol Görevi
- Undefeatable Molok Görevi
- Undefeatable Faun Görevi
- Gabs Blessing Görevi
Bilgi ; Tüm Bu Görevlerden sadece birini seçip yapabilirsiniz. / 1 Kez yapılır.
1 Adet Stone Of Giga Hammer
1 Adet Stone Of Cuff Binder
1 Adet Stone Of Krowaz
1 Adet Stone Of Betrayal
Getirmelisin.
[Teleport]Krowaz ;
Bilgi ; Tek Tuş ile Krowaz bölgesindeki Tüm slotlara ulaşabilirsin.
Kordinat ; Human: 117,1858 / Orc: 120,1953Kod:
DARK LAND >
[EXCHANGE]Dark Land ;
Bilgi ; Dark Land Bölgesine Özel Experience Görevlerini veya Eşya Görevlerini yapabilirsiniz.
Kordinat ; 172,425
xp Görevleri >
Lillime Görevi ;
Bilgi ; 30 Adet Stone Of Lillime Getirerek 300.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır
Leech King Görevi ;
Bilgi ; 30 Adet Stone Of Leech King Getirerek 300.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır
Minotaur Görevi ;
Bilgi ; 30 Adet Stone Of Minotaur Getirerek 300.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır
Cocatrice Görevi ;
Bilgi ; 30 Adet Stone Of Cockatrice Getirerek 300.000.000 Experience Point Kazanabilirsin. / 1 Kez yapılır
Item Görevleri >
Sash Of Sorrows Görevi ;
Bilgi ; 15 Adet Stone Of Bone Dragon Getirerek Sash Of Sorrows itemini alabilirsin. / 1 Kez yapılır
Judicious Belt Görevi ;
Bilgi ; 15 Adet Stone Of Leech King Itemi Getirerek Judicious Belt itemini alabilirsin. / 1 Kez yapılır
Dread Shield Görevi ;
Bilgi ; 15 Adet Stone Of Deva Bird Getirerek Dread Shield Itemini Alabilirsin. / 1 Kez yapılır
Spear Of Murky Waters Görevi ;
Bilgi ; 15 Adet Stone Of Minotaur İtemi Getirerek Spear Of Murky Waters İtemini alabilirsin. / 1 Kez yapılır
Cold-Hearted Dagger Görevi ;
Bilgi ; 15 Adet Stone Of Lillime Getirerek Cold-Hearted Dagger itemini alabilirsin. / 1 Kez yapılır
Dark Land Çıkış >
Bilgi ; Dark Land Bölgesinden Moradona ışınlanırsınız.
Kordinat ; 186,435
HELL ABYSS >
[Teleport] Felankors Lair >
Bilgi ; Isiloons Soldier Monsterından düşen Dragon Marble itemini getirerek Felankor Laira giriş yapabilirsiniz.
Kordinat ; 54,64Kod:
Adream >
[EXCHANGE]Adream >
Bilgi ; Colony Zone Bölgesinde Kestiğiniz Bossların içerisinden düşen stone itemlerini bu NPC de kırdırabilir karşınıza çıkan seçeneklerden birini tıklayarak dilediğiniz eşyaya sahip olabilirsiniz.
Ayrıca Atilla & Felankor & Isiloon Stone Kırdırma bölümüde bu NPC' dedir.
Kordinat ; Human: 618,889 / Orc: 1377,1106Serverın NPC Bilgileridir. Server Açılış Tarihi 14.09.2009
Önemli Not
Servarda Güvenlik X-Skip Wardır..
Griş Bölümnde 10-En Fazla 20 Sny Beklicektir.
Clientimiz Çikmistir Duyrulur.
TIKLA: [Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilirler. ]]
Bunu İndirmeniz Cok Yararlı Olckatır. Clnet. EN Üsttedeqi Exe.
X-Skip Hatası Alanlar Sİte Hemen Köşedek Downlaod Pach =>TIKLA: [Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilirler. ][/B[/URL]]
Olmazsa Dier Http Deneyniz Üstte Belitrldi gbi TIKLA: [Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilirler. ][/B[/URL]]
Destek Msn Mutlaka Ekleyin Sorunlar için 7/24:
Donanaım:
Amd Phenom işlemci
8 gb ram
1 terabayt disk
30 mbit int hızı
Metro Bağlantı
[CagataY]