pvp serverler,pvp server,pvp serverlar,private serverlar,private serverler,private server,metin2

Sizleri Neler Bekliyor ?
-Foruma Üye Olarak Yeni Arkadaşlıklar Edineceksiniz.
-İnternette Zaman Geçirecek Bir Alanınız Olucak Ve Eğleneceksiniz.
-PvP Server Tutkunuysanız Pvp Serverlerde Yenilikleri Takip Ediceksiniz.
-Yeni Açılan Serverleri Anında Bulacaksınız .
-Gmlik Adaylığı Koyacaksınız.Serverinizi Tanıtacaksınız.
-Pvp Serverler Hakkında Herşey Bu Forumda Olucak.
-ÜYE OLURSANIZ FORUMDAKİ REKLAMLAR GÖZÜKMEZ
Bunlardan Yararlanmak İçin Sizden Tek İsteyimiz Üye Olmanız Yada Giriş Yapmanız.

İkariam Ön Bilgi 30us3s8
Lütfen Foruma FİREFOX İle Giriniz !

Join the forum, it's quick and easy

pvp serverler,pvp server,pvp serverlar,private serverlar,private serverler,private server,metin2

Sizleri Neler Bekliyor ?
-Foruma Üye Olarak Yeni Arkadaşlıklar Edineceksiniz.
-İnternette Zaman Geçirecek Bir Alanınız Olucak Ve Eğleneceksiniz.
-PvP Server Tutkunuysanız Pvp Serverlerde Yenilikleri Takip Ediceksiniz.
-Yeni Açılan Serverleri Anında Bulacaksınız .
-Gmlik Adaylığı Koyacaksınız.Serverinizi Tanıtacaksınız.
-Pvp Serverler Hakkında Herşey Bu Forumda Olucak.
-ÜYE OLURSANIZ FORUMDAKİ REKLAMLAR GÖZÜKMEZ
Bunlardan Yararlanmak İçin Sizden Tek İsteyimiz Üye Olmanız Yada Giriş Yapmanız.

İkariam Ön Bilgi 30us3s8
Lütfen Foruma FİREFOX İle Giriniz !

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

pvp serverler,pvp server,pvp serverlar,private serverlar,private serverler,private server,metin pvp server

pvpserverler.forumclan.com  Üye sayımız +105.000 / Aramıza Hoşgeldiniz !

İkariam Ön Bilgi

MayoneZ
    MayoneZ
    Gold Master
    Gold Master

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2595
    <b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/05/09
    Priest
    Tasarımcı
    BJK

İkariam Ön Bilgi Empty İkariam Ön Bilgi

Mesaj tarafından MayoneZ Cuma Tem. 31, 2009 1:28 pm

ikariam.net

Oyun travian'a benziyor.Dünya uzerine kurulu adalar var.Her adada da şehirler var. Bu şehirlerden bir tanesine sahip oluyorsun. Amaç sehrinizi geliştirmek ordu kurmak aynı travian daki gibi.Fakat olay antik çağda geçiyor.

Adalar arasında paylaştırılmış olan 5 çeşit kaynak vardır:
    Üzüm (şarap) , Mermer, Kristal Cam ve Sülfür.

Biz mesela üzümümüz yoksa üzüm adasına yerleşmemiz gerekiyor baska bi yere yerleşmemiz ( sömürge ) için saray binasını inşa etmemiz gerekiyor ..

Kaynaklar ne işe yarar kısaca anlatım ;

Üzüm (şarap) : Üzümü halkın memnuyeti için kullanıcaz yani taverna denilen yerlerde üzüm basarak halkın şarap içip memnuniyetini artırıcaz.Peki halkın memnuyetinin artması neden öndemli , Çünkü malk memnuyeti fazlaysa nüfüzda o derece artar.

Mermer : Mermer genellikle bina yapımında kullanılır. Bir kac bina hariç.

Kristal cam ; kristal camın en büyük özelliği akedemi basmamız için lazım ve mucit atolyesi denilen yerde ordumuzun gücünü artırmak için de kullanılıyor.

Sülfür ; Bu hammadde de olmassa olmazlardan sülfür sayesinde asker basabiliyoruz yani kişinin sülfür miktarı ne kadar fazlaysa ordusu da o kadar güçlü demektir ..

Oyun sırasında her ihtimalde büyük miktarda oduna ihtiyacın olacak işçilerini odun kazanmak için çalıştırmalısın, ve adandaki diğer oyuncularla ortak olarak kaynak madenlerini genişletmelisin.

Temel ihtiyaçların giderilmesi için gereken kaynakların çıkarılmasıyla uğraştıktan sonra sırada şehri geliştirmek var.

1. Akademin sayesinde çok güzel ve yararlı keşifler yapabilirsin.
    2. Kışlanda ordun için asker yetiştirebilirsin.
    3.Ticaret limanın ve oradan satın aldığın ticaret gemilerin sayesinde diğer oyuncularla ticaret yapabilir ve kaynak alışverişinde bulunabilirsin

Olan bitenlerden anında haberin olması ve krallığın hakkında bilgi sahibi olabilmen için sana yardımcı olacak dört tane danışmanın bulunuyor.

Sarı renkte yanmaları durumunda senin için bir haber var demektir ilgili alana gidip kendilerinden son haberleri alıp bilgi sahibi olabilirsin.

İkariam´da harita bakışını istediğin gibi değiştirebilirsin. İstersen dünya haritasını, istersen ada haritasını veya şehir haritasını kullanabilirsin.

Ben cok sevdim bu oyunu. Bence ; triravian dan görüntü olarak daha eğlenceli herkeze tavsiye ederim..

İkariam Ön Bilgi Kariam

Buda benim köyümün resmi şu anda 4 tane köyüm var.Üzüm,Mermer,kristal cam ve sülfür her bir kaynaktan köyüm var hammadde bulmakta fazla zorlanmıyorum
    ..

İkariam Ön Bilgi Dddaex

Buda adanın görünümü ...

Buda dünya haritası mavi olan yerler benim sömürgelerim adaları oralardan hammedde ve altın sağlıyorum ..

İkariam Ön Bilgi Asasab

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 10:20 am